Lasteraamatukogu tunnustab Jaan Rannapit näitusega

Madiken

madiken@le.ee

Lääne Maakonna Keskraamatukogu lasteosakonnas avati eelmisel nädalal lastekirjaniku Jaan Rannapi 80. sünnipäeva puhul näitus.

Raamatukoguhoidja ja näituse koostaja Erika Rubani sõnul on tegemist raamatukapinäitusega. Spetsiaalsesse vitriinidega raamatukappi on välja on pandud kõik Rannapi lasteraamatud alates 1962. aastal ilmunud teosest „Roheline pall”.  

Rannapi elutööga saab tutvuda spetsiaalselt koostatud mapi abil, mis sisaldab erinevaid lastele mõistetavaid artikleid ja infot teoste kohta.

Rubani sõnul laenutatakse Rannapit jätkuvalt palju. Kui omal ajal oli tema loetavaim teos  „Agu Sihvka annab aru”, siis nüüd on populaarseimaks „Nublu”. „Suvel laenutatakse päris palju, sest „Nublu” on õpetajate poolt soovitatavas suvises lugemisnimekirjas,” ütles Ruban.

Rannapi teoste näitus jääb avatuks septembri lõpuni.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments