Vasikaholmil ründas koer inimest

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Nädalavahetusel sai Haapsalu elanik Vasikaholmil jalutades koera käest pureda.

"Laupäeval umbes 10 ajal hommikul jooksid Vasikaholmi rannas minu juurde kaks lahtist ja valveta koera. Üks koertest ründas mind," teatas anonüümsust palunud A. K., kelle nimi on toimetusele teada. "Pääsesin kriimustustega, aga oleks minu asemel olnud mõni laps, oleks ta olnud eluohtlikus olukorras."

"Koerte omanikke ma ei näinud. Soovin hoiatada lehelugejaid: olge Vasikaholmil ettevaatlikud," lisas ta.

"Haapsalus kehtib koerte pidamise eeskiri," ütles Haapsalu linnavalitsuse linnakeskkonna peaspetsialist Triin Tarv. "Selle rikkumise eest on ette nähtud rahatrahvid, kuigi kui koer tabatakse esimest korda lahtiselt linna peal, teeme kõigepealt ikka ettekirjutuse ja hoiatuse."

Tarvi sõnul on viimasel ajal linnavalitsusele hulkuvatest koertest harva teatatud.

 

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Maud
10 aastat tagasi

Your atircles are for when it absolutely, positively, needs to be understood overnight.