Vasikaholmi kioskile huvilisi ei olnud

Vasikaholmi rannas ei soovinud kioskit pidada keegi. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linn korraldas konkursi Paralepa müügipindade ja Vasikaholmi ranna suvekioskile rentniku leidmiseks, kuid viimase vastu keegi huvi üles ei näidanud.

„See oli üllatus, et keegi ei soovinud, sest varem huvilisi oli,” ütles Haapsalu linnavara spetsialist Madis Raudsepp. Linn saatis pakkumise ka 5–6 potentsiaalsele rentnikule. Raudsepa sõnul küsis linn kioski pidamise eest renti 500 eurot aastas.

Seda, kas kioskile rentniku leidmiseks korraldab linn uue konkursi või mitte, Raudsepp veel öelda ei osanud. Tema sõnul tuleb nüüd linnavalitsuses arutada, kas korraldada samadel tingimustel uus konkurss või muuta konkursi tingimusi.

„Olen kuulnud, et Vasikaholmi peeti kõrvaliseks kohaks ja on hirm, sest ei teata, mis koroonaviirusega suvel saab,” ütles Raudsepp.

Kolmapäevast saab oksjonikeskkonnas osta.ee teha pakkumisi ka kolme müügipinna kasutamiseks Paralepa rannas. Kõigi kolme müügipinna suurus on 90 m² ja kahe aasta eest küsib linn renti alghinnaga 1000 eurot. Üks rentnik võib pakkumise teha ka mitmele müügipinnale. Paralepa müügipindadele saab pakkumisi esitada 26. aprillini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uugu
2 aastat tagasi

Kas Rong Peetrike on juba uue kodu leidnud?

Tont
2 aastat tagasi
Reply to  uugu

Aga miks ta peaks üldse uue kodu leidma? Kuni rööpaid veel pole,võiks ta Riisipere ja Rohuküla vahet sõita …Ja tegelikult suuremat polegi mõtet panna,sest rohkem reisijaid naginii pole ning õues ei pea kehemeetrist vahet ka hoidma…

Harald
2 aastat tagasi

Näljamängud Haapsalu moodi…🤪

Holm
2 aastat tagasi

Linnavalitsus võiks valetamise lõpetada. Palun tehke tingimused avalikuks ja las linnakodanikud näevad millistel tingimustel te rentniku otsisite. See oli algusest peale mäda! Üks mis on kindel, et Linnavalitsusel polnud mingit plaani sinna rentnikut leida, sest sellistel tingimustel Lepingu sõlmimine poleks olnud mitte ühelegi ettevõtele otstarbekas. Holmi randa 1 aastane Leping aga Paralepa randa 2aastane?? Läbinähtav, et Sukelesel on vaja Paralepa randa edendada. Uskumatu klounaad! Hädavajalik oleks tingimused avalikuks teha. Holmi randa taheti väga korralik rannakohvik teha. Paluks avalikustada need 5-6 ettevõtet, kellele pakkumine tehti? Kogu sellest loost saaksime väga kõmulise uue artikli, aga ilmselgelt Lääne Elu linnale vastu ei tööta.… Loe rohkem »

juss
2 aastat tagasi
Reply to  Holm

Tingimused olidki avalikud või lootsid, et sulle tuuakse kõik koju?

Baarmen
2 aastat tagasi

Ega linnas professionaalset toitlustajat polegi, kõik kõpitsevad põlve otsas.
Pigem sooviks linna toetust!

K.s
2 aastat tagasi

Normaalses kuurortlinnas maksaks linn kioski pidamiseks kasvõi peale, vt. tasuta bussitransport, rongiühendus jne…

kodanik
2 aastat tagasi

Saamatute järjekordne naljamäng.