Politsei otsib allikapaviljoni lõhkujat

Andra Kirna

andra@le.ee

Allikapaviljon. Andra Kirna

Nädalavahetusel, ilmselt ööl vastu laupäeva on vandaalitsetud Haapsalu promenaadi allikapaviljonis.

Haapsalu linnavara spetsialist Madis Raudsepa sõnul on päris suures ulatuses lõhutud paviljoni ümbritseva rõdu puitsõrestikku.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tahaks näha
1 aasta tagasi

Et leiate ka. Veame kihla et ei leia. Kergem kiiruseid mõõta ja kontrollida kas e-sigaretis on maitsestaja sees. Naljanumber politsei. Pakun välja iga lahenduseta jäänud vandalismi või vargusejuhtumi maksavad kinni ebakompetentsed ametnikud ise.

Mis
1 aasta tagasi
Reply to  Tahaks näha

Seda puumurdjat vägilast ka ju ei leitud. Kirjutati ainult midagi et leitud, aga vist ikka ei ole ka. Segane värk ühesõnaga.

ants
1 aasta tagasi
Reply to  Mis

leiti küll, mingi 13 aastasega tegemist mistõttu muud pole ju lubatud ajakirjanduses avaldada. karistus jääb ka sellisel korral hoiatuse või 5 tunni ükt piiridesse, kahju maksid vanemad

Arnold
1 aasta tagasi
Reply to  Tahaks näha

Olen kindel, et leitakse. Midagi võimatut selles ei ole. Asja võib keerulisemaks teha, kui vandaal/vandaalid pole kohalikud. Vahemärkuseks veel nii palju, et vandaali otsivad mitte need politseinikud, kes teedel kiiruserikkujaid tuvastavad.