Mäeorg taas rannajalgpalli meister

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Juba neljandat aastat järjest tuli Eesti meistriks rannajalgpallis läänlane Priit Mäeorg.

Nõmme Unibet/Kalju ridadesse kuuluv sportlane võitis selle tiitli ka 2008., 2009. ja 2010. aastal. Finaaletapil Pirita rannas sai otsustavaks Mäeoru koduklubi võit viimases mängus Augur/Betooni üle 4:3. Priit Mäeorg oli ka ise finaaletapil resultatiivne, lüües värava kohe võistluste avamängus.

“Olen muidugi rahu, nii tulemuse, kui oma mänguga. Tunnen, et olen vajalik. Mõtted käivad ka koondise poole, treenisin koos koondisega poole suveni. Ehk järgmisel aastal õnnestub läbimurre teha,” ütles Priit Mäeorg.

“Priit on võistkonna kõige noorem, kuid kaugeltki enam mitte tavaline vahetusmees, vaid tõsine tegija,” ütles Kalju/Unibeti treener Marek Markson. “Tal on noorest peast kaasas korralik tehnika, puudu jääb veel ainult agressiivsusest ja enesekindlusest. Need tähtsad elemendid juurde ja Priit võib vabalt Eesti koondises mängida.”

Priit Mäeorg alustas sportimist Kõmsi algkoolis, jalgpallitreeningutele siirdus ta Virtsu. Noorteklassis esines aastaid Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi värvides. Tallinna siirdudes mängis sealse FC Flora noortemeeskonnas.

Läbimurre meeste seas tuli 2008. aastal, kui alustas mängimist Nõmme Kaljuga meistrisarjas. Samal aastal avastas ta ka rannajalgpalli.

Jaanus Getreu

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments