Eesti noorte jalgpallikoondis kaotas Islandile

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eesti kuni 19aastaste jalgpallikoondis kaotas täna Haapsalu staadionil Islandi eakaaslastele 0:1.

Mäng algas Islandi ohtlike pealelöökidega, kuid üha rohkem hakkasid palli kontrollima Eesti poisid. Islandlaste ohtlikumad rünnakud tulid standardolukordadest, eestlased proovisid mängida pikki palle ette paremale äärele, et neid siis värava ette tsenderdada. Oma võimalused olid mõlemal, kuid poolajavileks oli skoor avamata.

Teist poolaega alustas Eesti koondis paremini, pall püsis meie poiste käes ja korduvalt jõuti õige lähedale väravale. Kui ise ära ei löö, lüüakse sulle, ütleb jalgpallivanasõna ja 69. minutil tõrjus Eesti väravavaht paremalt äärelt sooritatud pealelöögi kasti. Seal ootas ainult Hõlmbert Fridjõnsson, kellel jäi üle pall vaikselt tühja väravasse lükata.

Eesti tekitas Islandile probleeme viimase minutini, kuid väravasse pall rohkem ei jõudnud.

Laupäeval oli mäng samade vastaste vahel lõppenud 4:1 Islandi võiduga.

Eesti U-19 koondis: 1. Sander Jenk, 2. Johannes Kukebal, 3. Märten Pajunurm, 4. Taavi Viikna (67. min 14. Kevin Ingermann), 5. Karol Mets, 6. Bert Klemmer, 7. Andreas Raudsepp, 8. Karl-Eerik Luigend, 9. Sander Lepik, 10. Mikk Metsa (65. min 13. Martin Kase), 11. Hannes Anier (65. min 15. Nikita Martõnov).

Varus: 12. Riido Reiman, 13. Martin Kase, 14. Kevin Ingermann, 15. Nikita Martõnov, 16. Dmitri Knjazev, 17. Trevor Elhi.

Mänguolud: +20, päikesepaisteline ilm; muruväljak väga heas seisukorras.
Pealtvaatajaid: 250
Peakohtunik: Roomer Tarajev
Abikohtunikud: Martin Lember, Aron Härsing.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Iirisland
Iirisland

Poiste ajad on veel ees, vanad peavad homme iirlasi võitma!!!! 🙂

wpDiscuz