Läänemaa turvalisuse teemakoja esindus osaleb konverentsil Rootsis

Madiken

madiken@le.ee

Käesoleval nädalal peetakse Rootsis Falunis rahvusvahelise liikumise Safe Community 20. juubelikonverents. Enam kui neljasadat delegaati üle maailma võõrustava konverentsi teemaks on turvalisuse edendamine ning vigastuste ja vägivalla ennetamine kogukondades.

Läänlased esinevad konverentsil kahe ettekandega. Juttu tuleb Lääne maakonna ennetusalasest tegevusest ja tervisedenduse uuringutest ning õppest Haapsalu kolledžis.

Lääne maakonna turvalisuse teemakoda on Safe Community rahvusvahelise liikumise liikmeks alates eelmise aasta juunist. „Enne liikmeks saamist tuleb täita vajalikud indikaatorid; üheks indikaatoriks on luua koordineeritud meeskond, kes tegeleb turvalisusega – Läänemaal ongi selleks olemas turvalisuse teemakoda,” seletas turvalisuse teemakoja juht Hele Leek-Ambur.

Lisaks Läänemaale on konverentsil esindatud ka Rapla maakond. Leek-Amburi sõnul taotleb nüüd akrediteeringut ka Viljandimaa.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments