Läänemaa turvalisuse teemakoja esindus osaleb konverentsil Rootsis

Avatar

Madiken

madiken@le.ee

Käesoleval nädalal peetakse Rootsis Falunis rahvusvahelise liikumise Safe Community 20. juubelikonverents. Enam kui neljasadat delegaati üle maailma võõrustava konverentsi teemaks on turvalisuse edendamine ning vigastuste ja vägivalla ennetamine kogukondades.

Läänlased esinevad konverentsil kahe ettekandega. Juttu tuleb Lääne maakonna ennetusalasest tegevusest ja tervisedenduse uuringutest ning õppest Haapsalu kolledžis.

Lääne maakonna turvalisuse teemakoda on Safe Community rahvusvahelise liikumise liikmeks alates eelmise aasta juunist. „Enne liikmeks saamist tuleb täita vajalikud indikaatorid; üheks indikaatoriks on luua koordineeritud meeskond, kes tegeleb turvalisusega – Läänemaal ongi selleks olemas turvalisuse teemakoda,” seletas turvalisuse teemakoja juht Hele Leek-Ambur.

Lisaks Läänemaale on konverentsil esindatud ka Rapla maakond. Leek-Amburi sõnul taotleb nüüd akrediteeringut ka Viljandimaa.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz