LETSi juhiks sai Hele Leek-Ambur

Avatar

Madiken

madiken@le.ee

Tallinna Ülikooli ja Läänemaa omavalitsuste liidu asutatud Läänemaa elukeskkonna tuleviku-uuringute sihtasutus (LETS) uueks juhiks sai augustis Hele Leek-Ambur.

Leek-Amburi sõnul tingis juhivahetuse inimeste loomulik roteerumine. Eelmisest Haapsalu Kolledži juhist Eve Eisenschmidtist sai seoses uue ametikohaga Tallinna Ülikoolis ka TLÜ esindaja. Vabanenud kolledži esindaja kohale LETSi nõukogus asus senine LETSi juht Liina Põld. Tema ametikohale astus Leek-Ambur.

„Püüan olla sama tubli kui oli Liina ja leida erinevaid võimalusi maakonnale oluliste uuringute, analüüside ja seirete läbiviimiseks,” ütles LETSi värske juht.

Sihtasutuse otsustasid moodustada Läänemaa omavalitsused koos Tallinna Ülikooliga 2007. aastal eesmärgiga koguda ja anda teavet Läänemaa konkurentsivõime ja tulevikusuundade kohta. Suurematest töödest on LETS teinud Läänemaa rahvastiku rändeuuringu ning taastanud Läänemaa tudengite stipendiumifondi.

Hele Leek-Ambur on Läänemaa tervisedendaja ning Haapsalu kolledži tervisejuhi õppekava juht ja terviseedenduse lektor.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz