Taeblas põles maani maha elumaja

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööl vastu eilset süttis ja põles maani maha Taebla vallas Allikmaa külas asuv elumaja.

Häirekeskus sai tulekahjuteate kell 2.09 öösel: põles eterniitkatusega palkmaja. „Teatamise hetkel põles hoone lahtise leegiga,” ütles Lääne–Eesti päästekeskuse pressiesindaja Viktor Saaremets.

Tulekahjust teatas lähikonnast keegi, kes kuulis eterniidi tugevat praksumist ja nägi tulekuma. Päästjad panid tulele piiri kella poole viieks varahommikul, kella kuueks hommikul oli tulekahju kustutatud.

Viktor Saaremetsale teadaolevalt ei olnud tulekahju puhkedes ega ajal majas kedagi. Ohtlikus läheduses teisi elumaju ei olnud, hoone asus suhteliselt eraldatud kohas, edastas Saaremets. Maja ise oli kasutusel suviti, püsivalt seal keegi ei elanud.

Kustutamas käis kuus päästeautot Haapsalust, Ristilt, Lauknalt ja Märjamaalt, samuti operatiivkorrapidaja. 8 × 20 meetri suurune palkidest elumaja hävis tules täiesti.

Tulekahju tekkepõhjus ei ole esialgu teada.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments