Linnamäel süttisid põlema kaks kokku põrganud autot

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Pühapäeva õhtul kell veerand seitse süttisid kokkupõrke tõttu Linnamäe kandis Keila–Haapsalu maantee 62. kilomeetril põlema kaks autot.

Kokku põrkasid ühe sõitjaga Peugeot ja kolme sõitjaga Audi. Esialgseil andmeil oli õnnetuses süüdi vastassuunavööndisse kaldunud Peugeot’ juht. Õnnetuses sai kannatada Audis olnud alaealine sõitja. Kiirabi viis ta haiglasse.

Kas õnnetuse põhjustanud Peugeot’ juht oli alkoholijoobes, ei ole veel teada.

Haapsalu päästekomando pealiku Andres Kaljuranna sõnul ei ole kahe auto kokkupõrkes põlemasüttimine kuigi tavaline, selleks peavad mitu soosivat asjaolu kokku langema. Miks nimetatud õnnetuses nii juhtus, uurib politsei.

Oru vallavanema Arno Kelniku sõnul toimus kokkupõrge paari kilomeetri kaugusel vallamajast.

Vallavanem Kelniku sõnul ei olnud kummagi õnnetuses osalenud auto sõitjad ilmselt kohalikud.
 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz