Mark Kolosov jätkab Läänemaa jalgpalliklubis

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Mark Kolosov. Foto: Silver Hinno
Mark Kolosov. Foto: Silver Hinno
Mark Kolosov. Foto: Silver Hinno

23. märtsil Tallinna FC Anži koosseisus Eesti saalijalgpalli meistriks tulnud Mark Kolosov jätkab Läänemaa jalgpalliklubis.

Algavaks hooajaks teise liigasse pääsenud Läänemaa jalgpalliklubi avab hooaja 4. aprillil, kohtudes Sörve jalgpalliklubiga. Läänemaa jalgpalliklubi treeneri Aavo Tomingase sõnul on tegu väärt vastasega.

“Liigas on see meeskond vast keskmiste hulgas, kuid ega teises liigas ühtegi nõrka meeskonda pole,” selgitas Tomingas eesseisvat väljakutset.

“Esimesel aastal on uues liigas mängides eesmärgiks ennekõike liigasse püsima jäämine,” tutvustas ta Läänemaa jalgpalliklubi plaane. Tomingase hinnagul võivad teised meeskonnad neid esialgu nõrkadena võtta ja seda enam tuleb Läänemaal end tõestada.

“Järgmisel aastal saab juba kõrgemaid sihte seada,” ütles Tomingas. Osa noormehi on tema sõnul praegu sõjaväes ning naasevad jalgpallimurule maikuus.

Läänemaa jalgpalli klubi pidas hiljuti sõpruskohtumise Levadia III võistkonna vastu ning alistas nad 2:1. “Sellised mängud ja võidud kasvatavad poiste eneseusku,” rääkis Tomingas.

Läänemaa jalgpalliklubi duubelmeeskonnaks, kellelt vajadusel mängijaid laenata, on Lääne-Nigula jalgpalliklubi, kellega tehti koostööd ka eelmisel aastal.

Läänemaa jalgpalliklubi avab oma teise liiga hooaja 4. aprillil kell 19, kohtudes Haapsalu staadioni kunstmuruväljakul Sörve jalgpalliklubiga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
5 dollars
10 aastat tagasi

A big thank you for your article.Thanks Again. Awesome.