Loodus- ja filmihuvilistele noortele korraldatakse keskkonnalaagreid

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

ponevloodusKeskkonnaamet korraldab Eesti eri paigus kolm keskkonnalaagrit tublimatele õpilastele, kes osalesid loodus- ja keskkonnateemaliste videoklippide konkursil „Põnev loodus minu ümber“.

Laagrid toimuvad 25.-27. märtsini kolmes erinevas kohas: Läänemaal Silma Õpikojas, Jõgevamaal Kirnas Alam-Pedja looduskeskuses ning Ida-Virumaal Kauksis ja Iisaku looduskeskuses.

Laagris osaleb kokku 72 konkursil osalenud 4.-9. klasside õpilast Saaremaalt, Läänemaalt, Harjumaalt, Valgamaalt, Tartumaalt, Järvamaalt ja Ida-Virumaalt.

„Laagrites tegeldakse konkursile esitatud tööde analüüsiga ja õpitakse häid nippe, kuidas videoklippide abil oma sõnumit veelgi paremini edasi anda,“ ütles Keskkonnaameti keskkonnahariduse spetsialist Piret Valge.

Lisaks toimuvad matkad piirkonna loodusväärtustega tutvumiseks, jäätmetekke vähendamise ja taaskasutuse töötoad ning palju huvitavat laagritegevust, kuhu mahuvad nii mängud kui lõkkeõhtud. Kolme laagripäeva kokkuvõttena valmivad videopäevikud, mida tutvustatakse kõikidele laagrilistele viimasel päeval, 27. märtsil videosilla kaudu.

Keskkonnaamet korraldas mullu 6.-9. klassidele suunatud loodus- ja keskkonnateemaliste videoklippide konkursi „Põnev loodus minu ümber“, mille eesmärgiks oli märgata huvitavat loodust enda ümber ning jagada saadud teadmisi ja kogemusi teistega enda tehtud videoklippide kaudu. Konkursile esitati kokku 29 tööd, mille tegijateks olid 96 õpilast 18-st Eestimaa koolist.

Võistlustöid saab vaadata Facebooki lehel.

Keskkonnalaagrid toimuvad SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse toel projekti „Keskkonnaameti regionaalsed keskkonnalaagrid koolinoortele 2013. aastal“ raames. Konkursi läbiviimist toetas ka SA Eesti Teadusagentuur.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
giay da cao cap
10 aastat tagasi

Say, you got a nice blog post.Thanks Again.

baby shoes
10 aastat tagasi

Thanks so much for the blog. Fantastic.

DMV Virginia test
10 aastat tagasi

Really appreciate you sharing this article post.Thanks Again. Much obliged.

fx range traders review
10 aastat tagasi

Hey, thanks for the article.Really thank you! Fantastic.

server rack cabinet
10 aastat tagasi

Fantastic post.Really looking forward to read more. Keep writing.

best medical insurance
10 aastat tagasi

Thanks for sharing, this is a fantastic post.Thanks Again. Really Great.

Options Mastery
10 aastat tagasi

This is one awesome blog article.Really thank you! Really Cool.

5 dollars
10 aastat tagasi

wow, awesome post.Really thank you! Cool.