1

Aarne Tuule tutvustas läänlastele viusid

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Neljapäeval, 26. veebruaril käis Haapsalu innovatsioonikeskuses külas Eesti ornitoloogiaühingu liige Aarne Tuule, kes pidas põhjaliku ettekande aasta linnuks valitud viudest.

Tuule rääkis, millist liiki viusid Eestis kohata võib, kus nad talvituvad ja millised on nende elupaigad. Keskkonnaameti korraldatud loodusõhtul käinud Lääne Elu fotograaf Arvo Tarmula ütles, et kuulajaid oli paarikümne ringis.

Tarmula sõnul oli ettekande kõige põnevaks osaks see, kui ornitoloog kirjeldas herilaseviu jahiharjumusi. "Herliaseviu kraabib herilasepesa katki ja võtab sealt vastseid, mida viib poegadele. Ei ole teada, miks ta nõelata ei saa," kirjeldas Tarmula elavalt.

Fotod: Arvo Tarmula.

loodusõhtu (4)

loodusõhtu (1)

loodusõhtu (3)

loodusõhtu (2)

loodusõhtu (5)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
K
K

Kas tõesti on nii raske esineja nime õigesti kirja panna?

wpDiscuz