Lääne Elu paberleht laupäeval, 12. oktoobril

Lääne Elu

info@le.ee

Kuuse koolimaja kaob ajalukku

Tuleval suvel tahab Haapsalu linnavalitsus lammutada Kuuse tänava koolimaja. Linnavalitsus küsib 25. oktoobril volikogu istungil luba võtta Kuuse tänava koolimaja lammutamiseks 70 000 eurot laenu.

USA suursaadik: ma nimetaksin Eestit mõtteliidriks

Esmaspäeval Haapsalus visiidil olnud Ameerika Ühendriikide suursaadiku George P. Kenti sõnul on Eesti küll väike riik, kuid ka Ameerikal on siit tehnoloogiaalaselt palju õppida. Intervjuus Lääne Elule räägib Kent elust Eestis, Ameerika presidendivalimistest, Ukraina sõjast ja Lähis-Idas pulbitsevast konfliktist.

Lasteraamatukogus loeti ette

Kuraditosina Läänemaa neljandate klasside õpilase seast kuulutati parimaks ettelugejaks Raheli Luha, kes läheb maakonda esindama üleriigilisele ettelugemisvõistlusele. Tänavune ettelugemisvõistluse teema lähtus sellest, et meil on kultuuririkkuse aasta. Sestap kutsuti üles lugema eri rahvuste muinasjutte. Võistlejatel tuli valida rikkalikust muinasjutuvaramust lugu, mille ettelugemisele võis kuluda kõige rohkem kolm minutit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments