Esinumbrid vastavad: Milline tulumaksusüsteem peaks Eestis olema?


Erakondade valimisprogrammid on pikad, keskmiselt 35 lehekülge tihedat teksti. Kõige pikema valimisprogrammi kirjutas Reformierakond, tervelt 78 lehekülge, kõige lühem programm on EKRE-l, kes sai programmi kirja seitsmele leheküljele.

Lääne Elu uuris kaheksalt siinse ringkonna esinumbrilt eelkõige Läänemaaga seotud küsimusi.

Milline tulumaksusüsteem peaks Eestis olema?

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Majanduteadlane
1 aasta tagasi

Mida teab rehv majandusest!
Ekre ajal oli kõik paigas, plaanid viidi ellu, aga maksud langesid!

Ausam
1 aasta tagasi

Ühetaoline. Teenimist ei pea karistama.

Imelik
1 aasta tagasi
Reply to  Ausam

Ühetaoline- ei ütle midagi. USA-s kehtiv on ka ühetaoline, aga siiski astmeline.

Misasi
1 aasta tagasi

maksusüsteem peab olema nii läbinähtav ja rahva poolt hääletatav. Näiteks tahab riik kahe aasta jooksul remontida nii ja niipalju teid, ehitada ja korrastada raudteelõik, toetada noorperesid ja pensionäre. Summad tuuakse välja kui palju vaja on ja rahvas hääletab, kas on nõus. Vastavalt sellele ka makstakse makse.Praegu ei tea inimene üldse kuhu maksuraha läheb. Tohutut osa läheb ametnike ja nende abide ja abide ja nende kontrollijate jne muude komisjonide ja mtü de ülalpidamiseks. See pole üldse väike raha

maksustada
1 aasta tagasi
Reply to  Misasi

kõrgeima maksumääraga tuleb vereimejatest pangad, kõiksugu suur-ja väikesed ärastajadmehed, kõik , kes elavad üle oma võimete (maksuamet lubas kunagi kõik riigivargad vahele võtta, kelle näidatud ja tegelik sissetulek ei klapi), õnnelikku elu lubavad õhumüüjad, kaardimoorid, nn.terapeudid, öhust ja veest elavad, maksude optimeerijad, banaanisaartel oma vara peitjad, tiktokkarid, vales kehas elajad, riigi ja -kov ametnikud, ;nimekiri pole lõplik ja täieneb pidevalt.