Postipunkti viimased päevad: kui pappi ei tule, siis paneme kinni!

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Eesti Posti plaan sulgeda pisike Rõude postipunkt ja viia minema selle kandi ainuke kirjakast jätab hätta üheksa küla – paarsada inimest.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pets
1 aasta tagasi

Õige kah. As Eesti Riik (Post) peab kasumit teenima. Kõik, mis kasumit ei teeni, kinni. Väljastpoolt vaadates peab uhke välja nägema. Kuidas muidu viie rikkama hulkka saab?

rõõmus
1 aasta tagasi

uudis, see eest hakkab jaanipäevast rõudes tööle hobujaam, seal saab vahetada hobuseid ja ka jääda öömajale, kui väsimus peal, asuma hakkab otse tee ääres, vana kaupluse hoones. hobujaama hakkab pidama Peru Kusti Tammikust. esialgu on 2 hobust ja neli eeslit. järgmist hobujaama plaanitakse Oongasse.

Ants
1 aasta tagasi

Varsti tuleb rong… Meite päästja ja lunastaja… 😍 Halleluujahh🙄

Amen
1 aasta tagasi
Reply to  Ants

Rong tuli juba, nimeks on ”Reformierakond” ja ta päästab Eesti rahva tasakaalus riigieelarvega ja kärpimistega igal elualal, halleluuja!

nimi
1 aasta tagasi

Mis toimub Eesti riigis.Jätame inimesed postipunktita,las toimetavad kuidas saavad.Koigeks on raha peale oma inimeste tarbeks.

Taadu
1 aasta tagasi
Reply to  nimi

Kui kakssada inimest ei kasuta seda teenust, siis milleks seda vaja on

on nimi
1 aasta tagasi
Reply to  nimi

Kirjelda, mis asju toimetad seal ka? Kui kastutust pole, pole ka mõistlik avatuna hoida – üsna lihtne.