Läänemaa jalgpalliklubi alustab hooaega kodumänguga Rapla vastu

Theimo Tülp, Karmo Einmann. Foto: Elen Kuli
Theimo Tülp, Karmo Einmann. Foto: Elen Kuli

Läänemaa JK esindusmeeskond alustab juba sel neljapäeval, 3. märtsil uut hooaega. Klubile on see kolmas aasta Esiliiga B tasandil, mis väikeklubi jaoks suur saavutus.

„Täna võin treenerina kinnitada, et oleme hooajaks valmis,” ütles Läänemaa JK peatreener Theimo Tülp paar päeva enne avamängu. Ta lisas, et ettevalmistus on kulgenud küll keskmisest keerulisemalt, ent ilmselt on see koroonaajastu tõttu tavapäraseks saamas ning nõuab harjumist.

Tülbi sõnul tunneb ta heameelt selle üle, et kõik, mis treeneritega hooaja ettevalmistuseks planeeritud sai, õnnestus ka läbi viia. Läänemaa JK treenerite brigaadis on lisaks Tülbile Aavo Tomingas ja duubelmeeskonna hiidlasest treener Mario Degtjov. Sellest hooajast võttis abitreeneri rolli enda kanda meeskonna pikaaegne kapten, FC Flora ridadest kodulinna noori treenima naasnud, Bert Rotberg.

Tülp tõi välja, et sel hooajal saab näha täiesti uue hingamisega Läänemaa meeskonda. „Meie äsja komplekteeritud võistkond on nooruslik, väga positiivse auraga ja hästi kokkusobitatud mängustiiliga,” ütles peatreener.

Meeskonnas on toimunud muutusi. Näiteks naasis eelmise hooaja teisel poolel Viljandi JK Tulevikuga liitunud Karmo Einmann sünnilinna. Kolm 2021. aastal Läänemaad esindanud mängijat jätkavad aste kõrgemal – esiliigas. Seal näeb Juhan Jograf Siimu ja Kenert Annistet Viimsi JK ja Jako Karistet Harju JK Laagri särgis.

Samas on Läänemaa täiendust saanud viimati FC Kuressaare ridadesse kuulunud Mario Sterni ja Nõmme Kalju FC U21-st Läänemaale laenule suundunud Arthur Jeršovi näol.

Hooaja avamäng peetakse 3. märtsil kell 19 Uuemõisa jalgpallihallis. Esimese mängu vastane on liiga uustulnuk Raplamaa JK.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments