Urmas Sukles tahab Haapsallu kohaliku toidu poodi

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Haapsalu turg. Foto: Urmas Lauri

Haapsalu turg. Foto: Urmas Lauri

Haapsalu linnapea Urmas Sukles lubas Läänemaa toidutootjatele, et linnavalitsus toetab neid, kui nad panevad linnas käima kohaliku toidu poe.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
POOK
5 aastat tagasi

EI TEA KAS TALU OLTSI KA SAAB SIIS?

Ettevõtlik
6 aastat tagasi

Nõus alustama poeprojektiga. Läänemaal on väiketootjaid ja toodangut piisavalt. Ostan hetkel seda ise ja olen rahul. Hinnatase on oluline, kuid maitseelamus ja kvaliteet koos värskuse ja ülepakkimiseta annavad ostjale valikud, keda ta ostuga toetab. Jaama tänava A ja O väga hea asukoht. Kui linnapeal tõsi taga, siis minu kontakt 53285190

Kuglimugli
6 aastat tagasi

RIMI koridoris on ajuti näha suitsuliha, suitsuvorsti, pirukaid jms. Vahest ka juustu. Päris maitsvad, kuid – kauba hind väga kõrge. Arvata on, et kaup läbi mitme vahendaja ja kokkuostu kaudu kohale jõudnud, müüja kurdab, et siia pole mõtet tulla, rahvas ei osta. Oletada võib, et minekut oleks odavamal kaubal kui poes ja mitmekesisemal valikul kodusel kaubal, See kõik tahaks suurt organiseerimist – kui kohest ja kindlat tulemust pole ja ei tule, kesse viitsib …

Tagasihoidlik küsimus
6 aastat tagasi

Ideaalne pood kohalikele talunikele olnuks endine Jaama A & O (praegune Kangadžungel). Pole seal kõrgeid treppe, turg ja parkla kah lähedal. Ehk pakuks linn hoopis Kangadžunglile sobivaid ruume?

Sobimatu
6 aastat tagasi

Haapsalule oma LIPO. Huvitav. Tallinnas justkui järgi proovitud ja pilte edukast lõpust võis hiljuti meedias näha.

muti
6 aastat tagasi

asjal on jumet. Ma ka FB-s kommenteerisin ägedalt enne kui artiklit lugesin. Nüüd häbi silmad täis. Vabandust!

Lahe
6 aastat tagasi

Kas Suku tahab turuplatsi maalapi sõpradele maha müüa?

turupeal
6 aastat tagasi

on üks #kohalik# toidupood, ja mis tähendab vabakaubanduse tingimustes ” kohalik”, maakond, eesti, EL?, oleks sellel kohalikul minekut, toimiks ta juba ammu, muidu saab olema üks poola ja tyrgi basaar ja ei midagi. need kes kohalikku müüvad , neil ammu käpp siin toidumajanduses sees ja tootja ei taha maksta igasugu rentijatele, vahendajatele jne.

pood
6 aastat tagasi
Reply to  turupeal

Ei tea kas Jaanus pani selle mõtte talle pähe. Tallinna linnal ju oli ka oma pood. Teadagi kuhu see välja jõudis. No vähemalt mingi mõte on pähe turgatanud.

plaan hea
6 aastat tagasi
Reply to  pood

Loetakse artiklit ikka ka või?? Mis vahendajad, mis rentijad, mis linna pood?? Jutt selge ja arusaadav, pakutakse talunikele endile teha pood, linn aitaks omalt poolt hoonega. Mis selles nüüd halba siis jälle oleks? Tonti pole igal pool, ei pea ka otsima siis.

imelik
6 aastat tagasi
Reply to  plaan hea

turul ju puha linna hooned ja müüakse nii toidukaupa kui kala ja tühja ruumi küll, millest need pisarad, terve Posti tn. äär igasugu mahedaid ja muud imelikku täis. Kes on tahtnud, on teinud,