Kaitseväe õppus häirib liiklust

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maanteeameti teatel on täna seoses Kaitseväe õppusega liiklus häiritud kolonnide marsruudil Tallinn – Laagri – Riisipere – Turba – Ellamaa – Risti – Piirsalu.

23.–27. aprillini kestev Kaitseväe õppus Pääsuke haarab nii Harju- kui ka Läänemaad. Põhja kaitseringkonna teabeohvitseri Eero Salmanni kinnitusel on Lintsi, Piirsalu ja Kiltsi kandis toimuva õppuse eesmärgiks hinnata jalaväekompaniid rünnaku- ning kaitse- ja viivituslahingus.

Piirsallu ehitavad kaitseväe pioneerid õppuste käigus kohalikul metsateel autoliikluseks kõlbuliku silla ja parandavad 500meetrise teelõigu.

Õppusel osaleb ligi 400 kaitseväelast. Kaitseväelastel on kaasas teenistusrelvad ja harjutuste käigus kasutatakse mitmesuguseid imitatsioonivahendeid, et muuta tegevus realistlikumaks, aga mis otsest ohtu kellelegi ei kujuta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments