Ridala SK sai võrkpalliväljaku raha

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eesti võrkpalliliit paneb õla alla Ridala valla Panga küla võrkpalliväljaku kordategemisele.

Võrkpalliliidu rahvaliiga korraldab igal aastal konkursi “Võrguplatsid korda!”, millel valitakse välja 10–12 korrastatavat võrkpalliväljakut.

„Meile laekus kokku 80 sooviavaldust 14 Eesti maakonnast,” ütles Eesti võrkpalliliidu peasekretär ja žürii esimees Tarvi Pürn.

Läänemaalt osutus tänavu väljavalituks Ridala spordiklubi võrkpallinaiskonna Säde projekt, mis näeb ette Panga küla võrkpalliväljaku kordategemise.

“Meil on seal mingisugune väljak. Alus on korda tehtud, aga postid on vanad ja võrk on ka ajast ja arust,” ütles Pille Raudsepp Ridala spordiklubist. “Nüüd oli eesmärk saada postid, piirid ja võrk ning selle me ka saime.”

Võrkpalliväljak asub Panga küla keskel Mäemõisa pargis, mille arendamisega tervisepargiks klubi tegeleb. “Korralik terviserada on valmis, kus saab talvel suusatada ja suvel kas joosta, rulatada või kepikõndi teha,” ütles Raudsepp. “Plaanis on ka laste mänguväljakud ja tahaks valgustust.”

Taotluse tegi Triin Suurküla Sädemest.

Võrkpalliliidu peasekretäri Tarvi Pürni sõnul oli valikut raske teha. “Paljud võrguplatsi soovinud kohad olid väga võrdväärsete põhjuste ja argumentidega,” ütles ta. “Täname kõiki, kes osa võtsid ja palume kindlasti uuel aastal konkursil uuesti osaleda, sest Credit24 Rahvaliigal on plaan jätkata niikaua, kuni võrkpalliväljakud saavad kõik soovitud kohad.”

Võrkpalliliidu rahvaliiga konkursil „Võrguplatsid korda!” valiti välja kümme piirkonda, kuhu sel suvel uus võrkpalliplats rajatakse. Kaks lisaväljakut selguvad rahvahääletuse tulemusena mai alguses.

Uue võrgu, postid ja platsi piirid saavad veel Tahkuranna naisselts Pärnumaalt, MTÜ Koeru spordiklubi (Järvamaa), MTÜ Kuimetsa Noored (Raplamaa), MTÜ Orissaare Sport (Saaremaa), MTÜ Leevakk (Põlvamaa), Rõngu noortekeskus (Tartumaa), MTÜ P-Rühm (Valgamaa), Narva Soldino gümnaasium (Ida-Virumaa) ja Osula põhikool (Võrumaa).

Lisaks žürii poolt valitud platsidele saavad sel aastal oma valiku teha ka Delfi Eesti Elu lugejad ja Credit24 Rahvaliiga Facebooki fännid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
to malle
11 aastat tagasi

ehk tuleks siis kõigil üldse linna ära kolida, kuidas saab ikka nii negatiivne olla, mida iganes kuskil ei tehta, ikka ja jälle on mingid virisejad platsis. Jõudu tegijatele.

malle
11 aastat tagasi

mitte, et võrkpall oleks mõtetu, aga on ka paremaid kohti kuhu seda raha siin riigis paigutada. Haapsalus väga normaalsed võrguplatsid olemas, käige seal oma mänge mängimas.

To kix
11 aastat tagasi

Mõttetu komm, pole mõtet kommenteerida kui võrkpalli pole näinud ja platsil pole käinud. Võta jalad kõhu alt välja ja tule kohapeale vaatama.

...
11 aastat tagasi

Heaaaaaaaaaa kix 😀

kix
11 aastat tagasi

jälle täiesti mõtetu raha paigutamise koht!!!