Liikumispäev tõi rajale paarsada läänlast

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Südamenädala lõppakordiks saanud üle-eestilisel liikumispäeval “Sinu sammud loevad” läbis pühapäeval raudteejaamast alanud liikumisraja ligi 200 haapsallast.

Liikumispäev algas üle Eesti täpselt ühel ajal – südapäeval. Haapsalu raudteejaamas tervitas kõiki kokkutulnuid maavanem.

Enne kui tervisesportlased rajale lasti, sai kaasa elada kontorirottide jooksule, kus osalema lubati vaid mehed, ja teha soojendust T-stuudio tantsijate ettenäitamisel. Sportlikku meeleolu lõi ansambel August Hunt.

Kell 12.30 kõlas stardipauk ja kokkutunud suundusid 4,65 kilomeetri pikkusele liikumisrajale. Raja võis läbida nii tavaliselt kui ka keppidega kõndides, joostes või rattaga.

Veidi enne kella 14 oli raja läbinud ligi 70 meest ja 115 naist. Enamik neist kõndis, jooksis või sõitis läbi ühe ringi, kuid oli ka neid, kellel jäi sellest väheks.

Raudteejaamas pakkus terviseapteek, kelle laua juures järjekord ei tahtnud lõppeda, võimalust mõõta vererõhku ja rasvaprotsenti. Lions-klubi Valge Daam jagas köögiviljaampse ja tervislikke muffineid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments