Lääne Elu paberleht laupäeval, 8. oktoobril

Kaie Ilves

kaie@le.ee

 

lel0810001

Taluturg aeti teenindusmaja eest ära

Neljapäeval olid Läänemaa talunikud viimast korda Haapsalu teenindusmaja parklas oma toodangut müümas, sest maja uue omaniku sõnul tegutses turg seal omavoliliselt. Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
huumoritalu
7 aastat tagasi

miks peaks linnavalirsus ming erataluäri asju ajama?

milles küsimus
7 aastat tagasi

Täna olid ju need talutoidu müüjad turul,asi toimis,milleks kuskil parklas saasta sees müüa?

küsimus
7 aastat tagasi

Igal pool räägitakse kui oluline on kohalik toit, kohaliku toidu tootmine ja nüüd sõna otseses mõttes kihutatakse kohalik toit minema? Kui linnavalitsus lahendust ei oska/ei taha pakkuda, siis ehk tulevad (jälle) eraettevõtjad appi? Tundub, et viimasel ajal on riik mitte ainult maksutulu poolest aga kõikide muude teenuste ja missiooni poolest asendumas eraettevõtjatega, lihtsate inimestega kes lihtsalt teevadki asjad ära, samal ajal kui ametnik, näpp suus, mõtleb ja reegleid kokku kirjutab.

seda et
7 aastat tagasi
Reply to  küsimus

vaatame tõele näkku,palju nendest ametnikest viimastel aegadel asja on olnud. Meil ju üks teatud kontingent liigub ühelt kohalt teise, kaua nad ikka jaksavad. Puhastustuli tuleks läbi lasta.

Päkapikk
7 aastat tagasi

Jõuluvana Suklese ülemus, aga ega temagi Haapsalus resideeru. Turu probleem tõuseb jällegi üles enne valimisi ja siis Suklesel hea lubada.

vaataja
7 aastat tagasi

Haaapsalus ju päris turg olemas,ega ikka igale nurgale pole mõtet tulla.

vaatajale
7 aastat tagasi
Reply to  vaataja

Haapsalus nagu turg olemas, aga häbi peaks linnal olema. Juba mitu aastat tagasi rääkisid nii Karilaid, kui ka Sukles, et projektki olemas ning ehitus läheb lahti. Millal need poliitikute sõnad ka teoks saavad? Karilaid täna juba Tallinnas ja oma energia rakendab rohkem Savisaare kangutamisele. Sukles jätkuvaltHaapsalus ja ega Jõuluvana teda tööle eriti sunni. Millal tuleb Haapsalusse üks tänapäeva nõuetele vastav turg?

seda et
7 aastat tagasi
Reply to  vaatajale

Jõuluvana,kes eriti ei sunni on muidugi leebelt öeldud. Aga eks kogu volikogu ole ühe puuga löödud.
Haapsalu turule lubas ju Lõps uue hingamise tuua. Oma kõrgepalgalisele kohale asudes lubas ta,et kõige tähtsam on tegelda Haapsalu turuga. Lõpsil olevat lausa plaan,mis lubas suuri ümberkorraldusi. Kas muudatusi on juba silmaga näha?

Päks
7 aastat tagasi
Reply to  seda et

Lõps võis ju koha nimel lubada, seda enam, kui Sukles-Swindt leppisid kokku, et Swindti naine peab ilma konkursita pearaamatupidajaks saama. koha nimel. Ja saigi. Aga naljad hakkavad nüüd talvel sündima, kui Lõps hakkab lund rookima. Mis moodi? Sahinad räägivad, et Lääne Teede leping sügisel lõpeb. Ei tahaks uskuda Mangi ennustusi, aga kui tõesti tõeline lumi peaks tulema ja jutud tõeks peavad, siis see talv saab olema Suklesele ja tema jüngritele tõeliseks kirstunaelaks.

irw
7 aastat tagasi
Reply to  Päks

Martinit ei ole mõtet süüdistada, tema peab tegema seda,mida naine kodus nõuab.

miks
7 aastat tagasi

peaks mind huvitama mingi taluturg?
mina olen linnaloll,mitte külaloll.