EKRE Läänemaa osakond pani paika kandidaadid riigikogu valimistel

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Laupäeval toimunud EKRE Läänemaa regiooni juhatuse koosolekul pandi paika omapoolsed kandidaadid riigikogu valimisteks – nendeks on kohalike omavalitsuste valimistel EKREle enim hääli toonud: Rein Merila, Elvo Leppmaa, Hardi Rehkalt ja tuntud Tallinn-Haapsalu raudtee taastamise eest võitleja Neeme Sihv.

Koosolekul, mis eelnes Oru vanas vallamajas EKRE Läänemaa büroo avamisele, otsustati ka tegevuskava riigikogu valimiste eel.

Laupäeval avati endises Oru vallamajas EKRE Läänemaa büroo.

Avamisel rõhutas suursaadik Mart Helme, et selliste büroode avamine ongi uue jõu näitaja, sest EKRE büroo on ainus erakonnade büroo maapiirkonnas. Helme tõi välja, et kui 2 aastat tagasi oli küsitlusel EKRE tuntus 0%, siis tänaseks on see tõusnud 4 protsendini. Lähiajal jõutakse juba viie protsendini ja sealt edasi on loota ainult tõusu, mis tähendab, et riigikogu valimistele järgnevatel koalitsioonilepingute sõlmimisel tuleb arvestada uue jõuga, kel tekivad võimalused oma eesmärke lepingusse sisse kirjutada.

Avamisel osales ligi 40 inimest. Tervitusega esinesid nii Pärnumaa EKRE esindus kui erakonna noorte esindus „Sinine äratus“.

Endel Susi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
24 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nii
9 aastat tagasi

kaugel siis asi juba?

ja
9 aastat tagasi

mina lugesin-p e d e p r a a d i !

Ma ei
9 aastat tagasi

…..imestaks, kui see erakond valimistel palju hääli saab. Sest selle juhid pole käskinud rahval seemneid süüa (Ansip -Ref), pole müünud elamislubasid (irl), pole saatnud koertega politseid rahva kallale Lihulas (irl, Parts), jne. Ja kas keegi tuletaks mulle meelde, mis erakonnast on endine Tallinna linnapea Palts, kes laste moodsa kasvatamise nimel lubas Tallinna vanalinnas pedeparaadi teha ??

...........
9 aastat tagasi

see üsna tõsiselt võetav,et erakondi on tõsiselt üleliia,aga pole jõudu,kes oleks ühtne ühes ülikonnas nagu üks mees;kirju kui körtpärklisärk ja veel kirjumaks läheb

Ahto
9 aastat tagasi

Inimesed proovige mõista ,Neeme Sihv on üle 3 aasta proovinud kõikvõimalike moodustega juhtida tähelepanu Haapsalu raudtee taastamise vajadusel. No ei ole raudteed meil. Täiesti loomulik on astuda järgmised sammud. Kui ta veel ühe aasta oleks piirdunud ainult kirjutamise ja rääkimisega ,oleksite juba ise hakanud ütlema ” Mida sa jutustad ,võta midagi tõsisemat ette”

abc
9 aastat tagasi
Reply to  Ahto

Inimene võib tähelepanu juhtida, aga kui puuduvad vettpidavad argumendid, mis tõestaksid selle algatuse vajalikkust ja tasuvust, siis ei saagi tulla mingeid järgmiseid samme. Vettpidavad argumendid ei ole emotsionaalsed olukorrakirjeldused, võrdlused möödaniku jäävatest ajastutest ja unistused helgest tulevikust. Vettpidavad argumendid on kaasuspõhised kalkulatsioonid, mis võtavad arvesse demograafilisi trende, otseseid ja kaudseid kulusid ning tulusid kogu kasutusaja jooksul.

Ahto
9 aastat tagasi
Reply to  abc

abc ,Sina oled läbi aegade ikka oma asjalikusega silma paistnud. Paneb imestama ,et sa ei ole kursis Riisipere -Rohuküla raudtee tasuvusuuringutega ,prognoositavate sõitjate arvuga ja sellest tulenevate mõjudega pendelrändele ja kogu Läänemaa olukorrale. Huvi korral leiad need lihtsalt, maavalitsuse lehelt näiteks. Kõik raudteed Eestis ,eranditult ,on kahjumlikud s.t riik maksab dotatsiooni . Rohuküla -Riisipere raudtee dotasioonivajadus saaks olema üks väikseimaid.

Irw
9 aastat tagasi
Reply to  Ahto

Tema pole mitte sittagi teinud. Tema on lihtsalt saatejuht. Suurema töö on teinud teised.
Tema lihtsalt pläkutab hambaid ja suud oma tühja jutuga.

?
9 aastat tagasi

Teeks konnast pihvi,kui prantslane oleks.

kodanik
9 aastat tagasi

sihvist on kahju ja seda ka ei uskunud:(

!
9 aastat tagasi

Elagu konn,kes üksi on!

HRT
9 aastat tagasi

Kui on hullem kui teised, siis tulge ja tehke paremaks. Kui on häid ideid ja mõtteid, tulge erakonda. Niisama siin turtsumine ei vii üldse kuhugi!

Ära seleta
9 aastat tagasi
Reply to  HRT

Sa pidid olema HRT mitte EKRE.

HRT
9 aastat tagasi
Reply to  Ära seleta

Olengi. Juba kolm aastat. Ja kui seni pole suudetud ega tahetud teha otsust, lähen edasi. Aga jään iseendaks.

haapsallane
9 aastat tagasi
Reply to  HRT

Klouniks hakkamine viib veel vähem edasi.

HRT
9 aastat tagasi
Reply to  haapsallane

Sellega on see asi, et inimene jääb alati inimeseks, kloun on vaid see, kes end edasi arendab omal alal. Nii, et kui kokku satume, selgita mulle ka selle klounimaailma tagamaid.

HRT
9 aastat tagasi
Reply to  HRT

Ja veel, Linnamäel ei näinud ma ühtegi klouni. Vaevalt, et EKRE hakkaks väga raha laristama klounide tellimiseks, seda teeb ehk mõni teine. Olid kohal väga toredad inimesed, oleksid ka võinud vaatama tulla.Inimesed, kes oma kodu hoiavad ja püüavad midagi ära teha, nii kuidas oskavad. Tühje sõnu kuulda ei olnud. Ja ka õelust mitte!

soo
9 aastat tagasi

vajalik erakond,kus saab “häda”ära teha?