Teatrimaja uksed olid viimast korda avatud

Foto Malle-Liisa Raigla

 

Pühapäeval olid See teatri maja uksed viimast korda külastajatele valla. Täna annavad teatripidajad Vaba 10 maja võtmed üle uuele omanikule, kuid teater ise otsi kokku ei tõmba.

Vihmasel pühapäeval olid Haapsalus Vaba tänaval asuva teatrimaja uksed lahti. Kõik soovijad võisid sisse astuda ja ringi jalutada kõigis ruumides, ka nendes, mis muidu avalikkuse eest varjus on olnud, ja kaasa haarata kõike, mis meeldib. Kaubal hinda ei olnud, kuid sai teha vabatahtliku annetuse. Sarnaseid müügipäevi on teatrimajas peetud juba mitu.

Teatriruumid oma värviliste või plakateid täis seintega olid ühest küljest küll tühjad, teisalt oli majas kraami veel küllaga. Kõige lagedam oli teatri suur saal, kus lava ees seisid vaid üksikud toolid, kõik muu oli sealt ära viidud. Teistes ruumides oli aga virnades nõusid, kotte, arvutikuvareid, vana kaal, kannel, voki osad ja palju-palju muud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Huvline
3 tundi tagasi

Kes maja ostis?