Komisjon soovitab Läänerannal kehtestada reeglid valla infolehele

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Vallalehes avaldatud teade Karmen Pikkmetsa valimisest Lääneranna reformierakondlaste juhiks, viis Lääneranna valla erakondade järelvalve komisjoni. Foto erakogu

Erakondade rahastamise järelevalve komisjon (ERJK) soovitab Lääneranna volikogul kehtestada reeglid valla infolehes avaldatavate materjalide kohta.

ERJK arutas 23. mai istungil muuhulgas ka Lääneranna valla infolehes avaldatud teadet Reformierakonna uue Lääneranna valla piirkonnajuhi valimise kohta. „Reformierakonna Lääneranna valla piirkonna esimeheks valiti Karmen Pikkmets,” kirjutas Lääneranna Teataja 26. aprillil.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
õige
21 päeva tagasi

vallalehel peab iga kord esiküljel ilutsema vallavanema elusuuruses pilt, mis on normaalne meeldetuletus vallarahvale oma juhist, nagu praktiseeritakse edukalt näiteks aserbadzaani kõikide poolt palavalt armastatu suure juhi sm. alijevi esiletõstmisel kõigis meedia väljaannetes.

Imelik
22 päeva tagasi

See on nii ja naa olukord…. tegemist on valda puudatava isikulise infoga, samas käsitleb ainult ühte konkreetset erakonda… . Probleem oleks siis kui sellise info avaldamine oleks valikuline, kui seda ei ole, on ERJK endale “pastakast juhtumi imenud”.

MTÜ Terra Maritima
21 päeva tagasi
Reply to  Imelik

Pastakast annab vahel isegi suuri plusse (loe: raha) imeda, juhtumit imeda on käkitegu. Probleem oleks siis, kui pastakas imemise ajal umbe läheks, kui seda ei juhtu, on kõik hästi.

Mati Põdra
22 päeva tagasi

On ju reegel olemas, lausa kaks. 1.Vallavalitsuse ja volikogu tegemistest tohib valla lehes kirjutada ainult pimesi takkakiitval toonil. 2.Kriitika avaldamisele ei kuulu.

Kindlates kätes Eesti
21 päeva tagasi
Reply to  Mati Põdra

Jah, täpselt nagu riigis, kus Reformierakonnast ja valedega võimu haaranud koalitsioonist tohib rääkida ainult takkakiitval toonil ja kriitika avaldamisele ei kuulu.