Lääne Elu paberleht laupäeval, 4. mail

Lääne Elu

info@le.ee

Kevadtorm jõuab Läänemaale

Esmaspäeval algab kaks nädalat kestev õppus Kevadtorm, mis tänavu toimub Lääne-Eestis ja võib kaasa tuua tavapärasest enam müra. Tänavu toimub Kevadtorm Lääne-, Pärnu- ja Viljandimaal ning saartel. Kokku osaleb õppusel 14 000 sõdurit 15 riigist, neist 10 000 on Eesti kaitseväelased, reservväelased ja kaitseliitlased ning 4000 liitlassõdurid. Kõik osalejad Läänemaale ei jõua, sest suurem lahingtegevus toimub Pärnumaal. Läänemaal toimuvad tegevused põhiliselt Kiltsi lennuvälja ümbruses ning Lihula ja Virtsu kandis.

Omniva suleb Ridala postipunkti

Omniva paneb juunist kinni Panga külas asuva ja spordihoones tegutseva Ridala postipunkti ning viib augustist minema ka ühe kolmest väljaspool Haapsalu linna (kunagises Ridala vallas) asuvast postkastist, mis asub Üsse külas. Ridala postipunkt oli viimane endises Ridala vallas asuv postiasutus.

Tuneesia on südamlike beduiinide, suus sulavate datlite ja liivavaikuse maa

Aprilli viimasel õhtul esitles rändaja, giid ja reisiajakirjanik Thea Karin Haapsalu raamatukogu lugemissaalis oma raamatut „Minu Tuneesia. Nõustumise ja vastupanu vahel”. Tuneesia on Karini reisisihtkohtade hulka kuulunud nüüd juba kümmekond aastat. „Sinna kutsub, nagu ma raamatus ka kirjutasin, eriline valgus. Sahaara ja nii soojad inimesed,” selgitas ta.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
varsti
1 kuu tagasi

taastatakse ka teoorjus, riigil ju raha vaja, ridalasse aga tuleb tuvipost ja pudelipost

kasutud
1 kuu tagasi
Reply to  varsti

Oled sage külaline sealses postipunktis? Rohkem oleks pidanud seal käima, ostlema ja pakke saama/saatma, palju rohkem. Nüüd on tulemus see, et ongi otstarbekas sulgeda. Post liigub ikka endiselt postiljoni kaudu. Pole mõtet ajada mingit tuvijuttu.