Promenaadi hotelli detailplaneering ootab ministeeriumi heakskiitu

Promenaadi hotelli asemele kerkiv uus spaahotell. Foto: eskiis

Promenaadi hotelli asemele kerkiv uus spaahotell. Foto: eskiis

Promenaadi hotelli detailplaneeringu võib Haapsalu volikogu vaatamata naabri vastuseisule kehtestada juba kevadel.

Mullu toimunud detailplaneeringu avaliku väljapaneku jooksul esitas naaber arvamuse, milles protesteeris hoone mahu ja ehituskeeluvööndisse ehitamise vastu, aga ka vana villa vähese eksponeerituse üle. Arendaja, linnavalitsus ja arvamuse esitaja kokkuleppele ei jõudnud ja jäid kõik enda arvamuste juurde.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kaarel
2 kuud tagasi

Selline kolakas väikeste majade piirkonnas saab Haapsalu muinsuskaitselt loa aga tavakodanikuga noritakse jumal teab mis detailide kallal. Vägisi tekib mõte, et mõni ametnik on kas kinni makstud või siis lihtsalt rumal.

....
2 kuud tagasi
Reply to  Kaarel

Esiteks pole see kole kolakas, pildi peal ikka päris ilus ju, aga noh sellega võibki vaidlema jääda, kellele bemm, kellele mersu. Teiseks, mille üle te imestate!? Suurte rahadega ja väga korralikult a la viiesaja leheküljelise põhendusega on kõik võimalik, ka ürgmetsa raie, kui ei teadnud!

Kaarel
2 kuud tagasi
Reply to  ....

Tegelikult ma ei imestagi millegi üle. Nii need asjad meil ju käivadki, eksole. Kolaka all pidasin silmas, et maja on suur, mitte kole.

kodanik
2 kuud tagasi

Naaber on vist seesama mees, kes hävitas Uus Sadama 2/4 Kapteni Maja.

....
2 kuud tagasi
Reply to  kodanik

Tegelikult tulebki sarnastest naabritest, kes mingeid teesulge või muule arengule vastu on, lihtsalt üle sõita, nii nagu seda tehakse, kui on vaja, siis mingit eraomandit sul ju ei ole. Ise valisime etteotsa seadusetegijad, nüüd tarbime vilju. Ega seal eesotsas peris lollid ei ole ju, valija on loll, muud midagi