Põhikoolide võrkpallimeistrid on Oru ja Haapsalu

Oru kooli võidukad tüdrukud. Foto: Renno Silde
Oru kooli võidukad tüdrukud. Foto: Renno Silde

Läänemaa koolinoorte ja kooliliiga võrkpalli ühisvõistluse võidukarika teenisid Oru kooli tüdrukud ja Haapsalu põhikooli poisid. Turniirist võttis osa kaheksa võistkonda.

Selle aasta tüdrukute turniiri esikoht läks täiseduga Oru kooli. Võidukarika vääriliselt mängisid: Kertu Villakov, Kirke Villakov, Eliise Loorens, Grete Liik, Grete Edasi, Carmen Rae, Sofia Lusmägi. Äge heitlus käis aga teise koha peale, kus tasavägises maratonmatšis alistas Haapsalu põhikool Noarootsi kooli 2:1.

Poiste turniiri võitjaks krooniti kindlat mängu näidanud Haapsalu põhikool. Võidukarika tõstsid pea kohale: Robert Nukki, Lukas Kaup, Jaron Kariste, Olle Palu, Gert Tikerpuu, Kaspar Järvi, Riho Tapner. Tihedam rebimine käis hõbemedalile, kus Oru kool alistas otsustavas mängus Taebla kooli tulemusega 2:1.

Põhikoolide võrkpallivõistlus toimus Läänemaal sel aastal 15. korda. Tütarlaste arvestuses on turniiril triumfeerinud seitsmel korral Oru ja Noarootsi ning ühel korral Haapsalu. Poiste võistluse võidud jagunevad järgnevalt: Oru viis, Noarootsi kolm, Haapsalu Põhikool ja Kullamaa kaks, Haapsalu Wiedemanni gümnaasium, Nõva ja Virtsu üks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments