Võrkpalli pallilahingu meistrid on Oru ja Taebla

Võrkpalli pallilahingu osalejad. Foto: Renno Silde
Võrkpalli pallilahingu osalejad. Foto: Renno Silde

Läänemaa algklasside Super Skypark võrkpalli pallilahingud võitsid seitsmendat korda Oru kooli poisid ja esmakordselt Taebla kooli tüdrukud. Kaheksandat korda Linnamäel toimunud turniiril peeti kümne võistkonna osavõtul maha 20 matši.

Poiste arvestuses väljus kaasahaaravatest lahingutest täiseduga Oru, järgnesid Haapsalu linna algkool, Taebla, Palivere ja Ridala. Võidukas Oru tiim mängis koosseisus: Remi Heilu, Robin Notton, Ragi Allmere, Oskar Mullo, Oliver Notton, Madis Kõrvemaa, Tanel Anderson, Jakob Rau, Martin Matthias Põldes.

Tüdrukute turniirivõit läks heas hoos olnud Taeblale, kes madistas esikoha nimel Oruga. Omavahelises pikaks veninud põnevas matšis jäi 2:1 peale Taebla, kuhu kuulusid: Ketlin Soosaar, Lisete Lukk, Kreete Kulbok, Kertu Rohtla, Loore Vaarmets, Liisa Meijel, Kaisa Laine, Anete Kask ja Kelli Reinaru. Äge heitlus käis ka kolmanda koha peale, kus tasavägises mängus alistas Ridala Haapsalu linna algkooli. Tugevat konkurentsi pakkusid veel südilt võidelnud Palivere tüdrukud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kohalik
2 kuud tagasi

Väga tublid