Eesti epeenaised astusid sammu olümpiale lähemale

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Vancouver, Canada 7-10 December 2023 Men’s and Women’s Epee World Cup In the photo: Team Estonia Gold Medal Photo by Devin Manky / #BizziTeam

Eesti kuldne epeenaiskond Vancouveris. Foto Devin Manky / BizziTeam

Eesti epeenaiskond, kuhu kuulusid ka klubi En Garde vehklejad Nelli Differt ja Kristina Kuusk, sai Vancouveri MK-etapil üliolulise võidu, millega astusid pika sammu lähemale Pariisi olümpiamängudele.

Kanadas Vancouveris peetud MK-etapi finaalis alistasid Eesti epeenaised Nelli Differt, Kristina Kuusk, Irina Embrich ja Julia Beljajeva USA 36:32. Finaali jõudmiseks alistati esmalt Austraalia, Hongkong, Poola ja maailma esinumber Lõuna-Korea.

„Noh, selg oli vastu seina surutud, enam muud varianti ei olnud kui võita,” ütles oma hoolealuse Nelli Differtiga Vancouveris kaasas käinud treener Helen Nelis-Naukas. „Hommikul peas tekkis mõte, et peame võitma,” lisas ta. Nelis-Naukase sõnul oli pinge meeletu. „Aga läksime üks matš korraga ja tahe oli ka meeletu,” ütles ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments