Haapsalu veevärk desinfitseerib Taebla kraanivett

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Haapsalu Veevärgi juhataja Kaido Erik. Foto: Urmas Lauri

Teisipäeval kaevas ekskavaator Taeblas lahti koha, kus veetrass lõppes, et paigaldada otsik, kust kaudu torusid läbi pesta. Foto: Kaire Reiljan

Haapsalu veevärk desinfitseerib tuleva nädala lõpuni Taebla ja Nigula üle paarikümne kortermaja veetorustikku, et kraanivesi jälle juua kõlbaks.

Mõlemasse veetöötlusjaama paigaldatakse UV-filtrid, mis tapavad baktereid. „Me ei keskendu konkreetsele bakterile,“ ütles Haapsalu Veevärgi juhatuse liige Kaido Erik Lääne Elule. „Oluline on puhastada trass sellest, teisest või kolmandast bakterist.“

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Huvitav lähenemine!
4 kuud tagasi

Kas poleks ikka nutikam välja selgitada konkreetne saaste põhjus, olgu see siis kasvõi bakter. Siis saaks ju parema vee kvaliteedi tagada inimestele!
Selline imelik suhtumine siit lugeda, teeme kah midagi kui te väga kisate aga jääb mulje et tehakse rohkem tegemise pärast, mitte probleemi lahendmaiseks.

röömupäevad
4 kuud tagasi

MMS joojatele, kloor ravib kõik haavad

aga
4 kuud tagasi

kes korvab need tervise kahjud , mida on aastaid joodud torustike saaste tekitanud