Juhtkiri: ühendamise tuules

Lääne Elu

info@le.ee

Lasteaedade ühendamise ja ühtse toitlustamise alla viimise vankrit on Haapsalus veetud juba üheksa aastat. See on läinud üle kivide ja kändude, kuid nüüd on eesmärgiks võetud sellega tulevaks sügiseks ühele poole saada.

Kui plaan üheksa aastat tagasi esimest korda päevakorrale kerkis, oli kõigil küsimusi rohkem kui vastuseid ning plaan lükatigi esialgu linnavalitsuses sahtlisse. Nüüd, üheksa aastat hiljem, on kogu Eestist ja ka Läänemaalt üle käinud lasteaedade ühendamise buum ja erinevaid kogemuslugusid on näidetena võtta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juku
5 kuud tagasi

Lasteaia töötajatele tuleb ju palgaraha leida, see tuleb omavalitsuse elanike taskust.

Juku
5 kuud tagasi
Reply to  Juku

Muidugi on võimalus kehtestada lasteaia kohatasu suuruseks seadusega lubatud maksimumtasu (20 protsenti Vabariigi Valitsuse kehtestatud palga alammäärast), millele lisandub toidu maksumus.

sinna
5 kuud tagasi
Reply to  Juku

lossiplatsi tuleb siis uus lasteaed, kuna rahva raha , siis linnarahvas ka otsustagu, et ametnike pansionaati ei tule sinna

käes
5 kuud tagasi

on kolhooside loomise aeg