Ida Joao-Hussar: enda arust elan täiesti tavalist elu

Andra Kirna

andra@le.ee

Ida Joao-Hussar (kollases kleidis) koos perega ülikooli lõpetamisel. Foto: erakogu

Ida Joao-Hussar (kollases kleidis) koos perega ülikooli lõpetamisel. Foto: erakogu

Eesti lasterikaste perede liidu Pärlipüüdja auhinna pälvis Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse tegevusterapeut Ida Joao-Hussar.

„Pärlipüüdja auhinnaga tunnustame vanemaid, kes oma südikuse, töökuse ja heatahtlikkusega on tõeliselt inspireerivad,” ütles lasterikaste perede liidu president Aage Õunap.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aino
6 kuud tagasi

Jääb arusaamatuks, kust leitakse kõige selle aktiivsuse kõrvalt aega laste ja mehe jaoks?

tubli
6 kuud tagasi

tegija, aga keda riik alavääristab ja karistab paljulapselise pere loomise eest

Hellat
6 kuud tagasi
Reply to  tubli

Ja pärast nutate, et ei saa hakkama.

Riik?
6 kuud tagasi
Reply to  tubli

Riik karistab (loe: alavääristab) pigem 1-ja 2-lapselisi, üksikvanemaid ja puudega lapsi kasvatavaid vanemaid, kelle jaoks abi pmst puudub. Keegi ei mõista, et suurem pere saabki alguse väikesest perest. Kui elatakse peost suhu, on 1 lapsega raskem kui 3-ga, sest 700 eur niisama kontole kukkumine on ikka väga suur abi olgugi lapsi 3, mitte 1. Paljulapselised võiks oma lõputu hala lõpetada, häbi lugeda seda hädaldamist. Kohe näha, et tehakse lapsi teistele kasvatamiseks ja ülalpidamiseks. Riigi raha tuleb maksumaksja rahakotist, mille alusel paljulapselised muudkui halavad? Halama peaks need, kelle raha eest peab teiste perede lapsi kasvatama. Raha jagatagu õiglaselt, iga laps on… Loe rohkem »