0

Lasterikaste perede liit kogub koolitarbeid

Eesti lasterikaste perede liit korraldab kampaania „Lapsed kooli“, mille raames kogub 15.-18. augustini Rannarootsi Selveris suurperedes kasvavatele lastele koolitarbeid.

„Soovime koos heade inimestega olla olemas nende perede jaoks, kus koolialguse pinge pere eelarvele on märkimisväärne. Kuigi suurpered on nutikad ning taaskasutust leiavad mitmed koolitarbed, vajavad täis kirjutatud kaustikud asendamist ning tühjaks saanud kirjatarbed väljavahetamist,” ütles lasterikaste perede liidu president Aage Õunap. „Üheskoos saame anda panuse laste rõõmsama koolitee alguse loomisele kvaliteetsete ja vajalike koolitarvete näol,” lisas Õunap.

Koolitarbeid kogub liit Rannarootsi keskuses 15. ja 16. augustil kell 16-19 ning 17. ja 18. augustil kell 11-15.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz