Lääne Elu paberleht laupäeval, 26. augustil

Lääne Elu

info@le.ee

Kristina Kallas: veel on võimalik teha otsus, et Metsküla kool jätkab

Haridus- ja teadusminister Kristina Kallas kinnitas Lääne Elule, et Metsküla saaks väikekoolide toetust juba algavaks õppeaastaks, kui kohalik omavalitsus otsustaks kooli lahti jätta. Kallas andis Lääne Elule intervjuu neljapäeval pärast valitsuskabineti nõupidamist, kus lepiti kokku, kuidas maakoole toetada: toetust saaks paarkümmend kooli, sh Metsküla.

Esimest korda kooli! Mida kaasa võtta?

Panime koos seitsmeaastase Jasperiga kirja, mida on ühel septembrist esimesse klassi suunduval poisil kooliks tarvis, kui palju vajalik maksab ja kas kõige selle soetamiseks piisab ka Haapsalu linna makstavast kooliminekutoetusest.

Suvelugemine oli erakordselt populaarne

Reedel lõpetasid Läänemaa lapsed koos klounide Piibi ja Tuuduga Haapsalu kultuurikeskuses lustides rekordilise osavõtuga suvelugemise programmi. Kuuendat korda Läänemaal lapsi lugema kutsunud suvekava oli seekord erakordselt lugejaterohke. Varem suvelugemises osalenud 60–70 lapse asemel oli tänavu osalejaid sada.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
IRW
1 aasta tagasi

Ministrike annab jälle katteta lubadusi

LE
1 aasta tagasi

Hoiame pöialt Kahepalgelisusele ehk Kaja Kallasele. Yes!