Suvevolle toob võrkpallurid Taeblasse

Suvevolle teisel etapil lõi kaasa poolsada võrkpalliharrastajat. Foto: Heinrih Heintalu

Suvevolle teisel etapil lõi kaasa poolsada võrkpalliharrastajat. Foto: Heinrih Heintalu

Suvevolle tänavune hooaeg on alanud, hooaja teisel turniiril võttis möödunud teisipäeval Taebla võrkpalliväljakutel mõõtu poolsada mängijat.

Kella kuueks õhtul oli Taebla vallamaja taha teise vooru mängule kohale tulnud 64 mängijast 50 – 28 meest, kes jagunesid neljastesse meeskondadesse, ja 22 naist –, kes moodustasid kuus kolmeliikmelist ja ühe neljaliikmelise meeskonna. Hoolimata näilisest ebavõrdsusest hõivasid poodiumikohad just kolmeliikmelised meeskonnad. Hooajal mängitakse kokku kaheksa etappi, mängida on jäänud veel kuus. Meestest juhib praegu maksimumpunktid kogunud Silver Schönberg 28 punktiga, naistest Riina Suits 26 punktiga.

Suvevolle korraldaja Enn Kerge sõnul on turniirimängud viimasel ajal olnud tasavägised. „Ei mäletagi, millal oleks viimati üks meeskond etapil kõik mängud puhtalt võitnud,“ ütles Kerge.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments