Suur galerii: tänavune aasta kool on Metsküla algkool

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 85


Fotod: Urmas Lauri

Aasta kool 2023 on Lääneranna valla Metsküla algkool. Tiitli saaja selgus täna hommikul ETV hommikusaates “Terevisioon”. Traditsiooniliselt läheb konkursi võitnud koolist eetrisse ETV hommikuprogramm.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mati Põdra
9 kuud tagasi

Kurjus ei võida kunagi.

Et siinsed valdavalt anonüümsed pasaloopijad ei ole suutnud läbi mitme leheloo kommentaariumi tuua välja ühtki uut vaatenurka, miks ikkagi valla kõiki teisi koole tuleb kohitsema hakata, siis mina loen käesolevaga selle teema enda jaoks ammendatuks. Kes tahab jätkata demonstreerimist, milline tigetseja ja lastevihkaja ta on, lasku edasi, niikuinii on neid käputäieke, kes samamoodi mõtlevad.

IRW
9 kuud tagasi
Reply to  Mati Põdra

Kurjus ei võida , aga l.llus ruulib täiega . Igale ristmikule ei ole rahvas suuteline koole ehitama ja neid ülal pidama . Kui õpilasi pole , siis neid pole ja tuleb kaugemale sõita . Suur minister käis ja kas raha lubas – ei lubanud ja ei saagi lubada kuna lähiajal tuleb siin raha hoopis kokku hoidma hakata . Situatsioon kus meil õpilane-õpetaja suhe on 2,5 x kõrgem kui eu keskmine räägib iseenda eest

Mati Põdra
9 kuud tagasi
Reply to  IRW

Lollus ruulib tõesti täiega. Aga ma vähemalt tean nüüd, mida näiteks tuua, kui mõni minu lastest peaks küsima, mida tähendab sõna “demagoogia”. Igale ristmikule polegi vaja koole ehitada, ja Tuudilt või Kirbla tagant koolis käivate laste vanemad pole seda ka kelleltki nõudnud. Vähemalt need vanemad, kelle jaoks Metsküla kool on ainumõeldav variant. Kutsuge nüüd lastekaitse, sest lapsed on täitsa vabatahtlikult nõus hommikul vara ärkama, et kooli tulla. Õpilasi ka on, igas valla koolis. Metskülla suurt rohkem ei mahugi, veel kümme last ja pean oma pillitunnid tagasi rahvamajja kolima. Järgmisel aastal on see oht juba päris suur, sest kooli tahtjaid on… Loe rohkem »

Jenkem
9 kuud tagasi

Mis see oli selline lohutus auhind enne kooli sulgemist, et nagu me päris ära ei unustanud teid….

Imelik
9 kuud tagasi

Kena ministri PR kampaania ja lobistajate “võidukäik” aga edasi mis? Paarikümne õpilasega külakool normiks? Vaevalt, peale “inimnäolisuse” saavutamist, tõdetakse et kahjuks ei jätku vahendeid ja tegemist on erandiga…. arvan ma. Elame- näeme!

Huvitav
9 kuud tagasi

Ekspert kommenteerib! Nägi läbi kaamerasilma, et koolil on lasteohtlikud vead.

Arvamus
9 kuud tagasi

No kõik kes seda hommikul vaatasid peaksid aru saama et see hoone kooliks ei sobi . Nii nagu tuleb välja et ka see minister mitte kes seal viibis ja neid vigu ei näinud

IRW presidendiks!
9 kuud tagasi
Reply to  Arvamus

Kas see üleskutse tundub Lääne Elule riigivastasena? Või miks kustustati “IRW presidendiks” kommentaar? Kas Lääne Elu teab kodanik IRW-i? Terve meedia on täis kehade kaalu jutte, isegi peaminister on öelnud, et tal soovitati kaalus juude võtta, et ta tõsiseltvõetavam oleks. Mis siis nüüd?

Peeter,keda IRW tunneb
9 kuud tagasi

See on sellepärast,et IRW tahab igal võimalusel sõna võtta,kui kommen-
teerijaid on palju.Ja kui panna kokku presidendi ja peaministri ametid-
aga need meil juba on,saame tulemuseks ameti: riigivanem.

IRW presidendiks!
9 kuud tagasi

Selge, aga kui ma tahan elada ulmas, et olen sündinud president?

Peeter,keda IRW tunneb
9 kuud tagasi

Vaata,IRW,siis pead president Karisega nõu pidama ja ütlema,et
sa,IRW,soovidki seesugust ulma,kus sinust saaks president ja kui
hästi läheb,ehk ka peaminister.

Väike nälkjas Nelikäsi
9 kuud tagasi

Sügav kummardus Riigiprkuratuurile, Rahvusringhäälingule, Lääne Elule, Urmas Laurile, Kaja Lotmanile ja Nele Sõbrale.

Väike nälkjas Nelikäsi
9 kuud tagasi

Villy Lopmanile ka hää-ästi sügav kummardus ; )

Nimi (vabatahtlik)
9 kuud tagasi

Kas isiksuse kahestumine?

Mati Põdra
9 kuud tagasi

Kodanik IRWi teab mitte ainult Lääne Elu, vaid vähemalt 95% tõenäosusega kogu Lääneranna vald. Nimesid nimetama ei hakka, aga kõnepruugilt ja mõtteviisilt ongi tegemist ühe suhteliselt labase käitumisega volikogu liikmega. Mida vast kõige paremini iseloomustabki tema pimedast vihast kantud püüdlus Aasta Kooli igal võimalikul juhul pasaämbritega loopida.

Aasta ema, aasta isa, aasta lasteaiakasvataja, ...
9 kuud tagasi
Reply to  Mati Põdra

Loodame et aasta kooli ilusa tiitli kandja suhtes ei tule hiljem varjatud tõde päevavalgele.

Nimi (vabatahtlik)
9 kuud tagasi

Solvusid vä, aadlipreili!