Hapsal Dietrich pälvis peresõbraliku toidukoha märgise

Lääne Elu

info@le.ee

Dietrichi kohvik. Foto: Arvo Tarmula
Dietrichi kohvik. Foto: Arvo Tarmula

Eesti Lasterikaste Perede Liit valis juba kolmandat aastat järjest peresõbralikke toidukohti. Tänavu püüdis märgist 62 toidukohta üle Eesti, kelle hulgast pälvis perede tunnustuse 48 toidukohta, nende seas ka Haapsalus asuv Hapsal Dietrich.

Igat toidukohta külastas kampaania vältel kaks perekonda, kes hindasid, kui lapse- ja peresõbralik on vastava toitlustusasutuse klienditeenindus, menüü, interjöör ja kas lastele on tagatud aja veetmiseks tegevusi ning vanematele mugavad võimalused lapse mähkimiseks.

Kui möödunud aastal jõudis Eesti kaardi peale 40, siis sel aastal juba 48 peresõbralikku toidukohta. „Väga tore, et saame aasta-aastalt soovitada Eesti peredele üha rohkem toidukohti, kuhu kogu perega sööma minna ning loodame, et nii mõnigi pere leiab siit oma uued lemmikud,“ sõnas Eesti Lasterikase Perede Liidu president Aage Õunap.

Kuldmärgise ehk perede suurima tunnustuse pälvisid viis toidukohta: GoSpa restoran Saaremaal, Pann&Kook Tallinnas, Tulivee Rannarestoran Ida-Virumaal, Lucca Restoran Tabasalus ja Ugandi Restoran Otepääl.

Kogupererestorani Pann&Kook esindaja Taavi Kütise sõnul on nad kuldmärgise nimel juba mitu aastat vaeva näinud. „Täna saadud kuldmärgis ongi meie Michelini tärn ning oleme Eesti perede tunnustuse üle äärmiselt uhked ja tänulikud,“ ütles Kütis peresõbralike toidukohtade tänuüritusel.

Eesti Lasterikaste Perede Liit annab kolmandat aastal välja peresõbraliku toidukoha märgist, et leida üles ja tunnustada restorane ja kohvikuid üle Eesti, kes pööravad oma tegemistes tähelepanu lastega peredele. Märgisega soovib liit anda peredele usaldusväärse kompassi Eesti restoranimaastikul orienteerumiseks, tuues esile need toidukohad, kuhu on perega alati mõnus sööma minna. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Noor ema
1 aasta tagasi

Ma käin küll lastega ainult Laines, seal on hea laste menüü ja piisavalt ruumi.
Vanalinna kallitesse ja kitsastesse lokaalidesse lastega asja pole.

Hellat
1 aasta tagasi
Reply to  Noor ema

Ja see koht pole enam Laine nimega. Hestia on.

Majaomanik
1 aasta tagasi
Reply to  Noor ema

Milleks peab lastega lokaalis käima??