Hapsal Dietrich sai peresõbraliku toidukoha tiitli

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Dietrich. Foto: Elen Freivald
Dietrich. Foto: Elen Freivald

Restoran Hapsal Dietrich sai Eesti lasterikaste perede liidult ainsa Läänemaa söögikohana peresõbraliku toidukoha tiitli. Kokku pälvis perede tunnustuse 40 toidukohta üle Eesti, neist kolme – Gospa restorani Saaremaal, Tulivee rannarestorani Lääne-Virumaal ja Ugandi restorani Otepääl – tunnustati kuldmärgisega.

Peresõbralikud toidukohad selgitati välja perede testkülastuste ja hindamiskomisjoni žürii arvamuse tulemusel. Kokku püüdis märgist 62 toidukohta, igat toidukohta külastas kampaania ajal kaks perekonda, kes hindasid, kui lapse- ja peresõbralik on toitlustuskoha klienditeenindus, menüü ja interjöör ning kas lastele on tagatud aja veetmiseks tegevusi ja vanematele mugavad võimalused imiku mähkimiseks.

Peresõbraliku märgise kampaania eesmärk on tunnustada toidukohti, kes pakuvad lastega peredele meeldejäävaid restoranielamusi, ning julgustada lastega peresid rohkem väljas söömas käima. Peresõbraliku toidukoha märgist annab liit välja teist aastat järjest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
poleks
1 aasta tagasi

paha , kui ka toidupoolega tegeletaks, toidud jätavad soovida

Ei üllata
1 aasta tagasi

Ma ei ole käinud seal ja ei lähe ka 😀

Jaan
1 aasta tagasi

Kõik on ilus ja hea.Aga mina ei saa sotti miks need nimed peavad sellised võõrapärased olema.Võiks siis olla perekohvik või nagu seal (Hapsal) Haapsalu kohvik.

Mats
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan

Nii on peenem ja saab arusaamatute käkerdiste eest rohkem hinda küsida.