Kevadtalgud käivad Läänemaal täie hooga

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Vormsilased koristasid kirikuaeda nädal aega tagasi. Foto: Egon Erkmann

Vormsilased koristasid kirikuaeda nädal aega tagasi. Foto: Egon Erkmann

Kuigi „Teeme ära“ talgupäevani tuleval laupäeval on veel aega, käivad Läänemaal kevadtalgud täie hooga.

Soolu külas Lääne-Nigula vallas kogunesid talgulised luuletaja ja tõlkija Ly Seppeli lapsepõlvekodu Ristemäe talu aset koristama juba kaks nädalat tagasi – 16. aprillil tulid täiskasvanud, 14. aprillil Oru kooli 7. klassi lapsed. „Direktor Kampmanni isiklikul juhtimisel,“ ütles talgujuht Viivika Orula. Lapsed tegid Orula sõnul nii kärmesti tööd, et plats sai paari tunniga korda. „Hästi vahva oli,“ ütles Orula.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Imeline Eesti
11 kuud tagasi

Tore on tegeleda ainult tagajärgedega hoogtöö korras. Äkki suudaksid korraldajad mõista põhjuse ja tagajärje põhjuslikku seost ning alustada põhjuste väljajuurimist ehk selliseid tagajärgi ei tekiks ning teha seda pidevalt, aga mitte kord aastas. Tulemus oleks kordades suurem ja sisukam. Ajutegevus prahist puhtaks!:)

Napak
11 kuud tagasi
Reply to  Imeline Eesti

Hakka tegelema ning selle asja juhiks.

hale
11 kuud tagasi
Reply to  Imeline Eesti

Et kuidas nüüd täpsemalt juurida välja põhjust, et õunapuud vesikasvusid ei kasvataks? Või et külaplatsidele ja parkidesse puud lehti ei langetaks sügisel? Või et värv ei luituks iial ja ei vajaks värskendamist? Kuidas ennetada seda, et teie aju rikkis ei oleks?

kribu
11 kuud tagasi

Mäletan,et juba 50 aastat tagasi oli ajaloo õpikus pilt kuida Lenin laupäevakul mingit kaigast tassis,paar aastat tagasi oli samasugune foto Ratta Jürkast.Palagan missugune.

imeline
11 kuud tagasi

elu võikski üks lõpmatu talgu olla, kes selle palgatöö välja mõtles, väga rumal igatahes

K.s
11 kuud tagasi
Reply to  imeline

Palgatöö Eestis mõeldi välja ainult selleks et seda palka on võimalik maksustada. Kui meil ainult talgutöö oleks oleks riigiisad nälgas ju…

tehtud
11 kuud tagasi

Jüri näitas ette ükskord ja meie mehed järgivad. Tublid.