Juhtkiri: tahtsime parimat, aga…

Lääne Elu

info@le.ee

Ikka ja jälle tõusevad siin-seal probleemid, et maaomanik on sulgenud pääsu mere äärde. Nii on näiteks Lääne-Nigula vald käinud aastaid maaomanikuga kohtus, et avada tee Ramsi puhkekohani. Nüüd aga rahastas seesama vald kaasava eelarvega projekti, mis sulges tee Kirimäe saare ujumiskohani.

Projekti eestvedajad võivad küll öelda, et teele paigaldatud massiivsest tõkkepuust võib jalgsi mööda minna, kuid kui tõkkepuu mõlemal pool on vaid inimese jagu ruumi ja selle taga sissesõitu keelav märk, tekib kergesti eeldus, et edasiminek on keelatud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Oh-jah
1 aasta tagasi

Tõkkepuu on paigaldatud ikka ujumisalale sõitvate ja pinnast segipööravate sõidukite takistamiseks. Just enne tõkkepuud on rajatud parkla. Ujumiskoht on avatud kōigile ja randa pääseb vabalt. No autoga vette enam tõesti mitte. Ajakirjanik kas pole kohapeal käinud vōi pole kohapealse varasema oluga üldse kursis. Kummaline artikkel… Kohalikud on igatahes rahul.

Vello
1 aasta tagasi

Maa omanik pidavat ka vene snaiper olema?

kiidan
1 aasta tagasi

heaks, mingi koht looduses võiks veel inimtegevusest puutumata jääda, ei pea ju kohe tingimata veeäärde pääsema, huvilistele võiks sinna tõkkepuu ette vaatlustorni ehitad, et saaks nautida vaadet merele