Ülinapp kaotus jättis Haapsalu finaalist välja

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 30

Fotod: Heinrih Heintalu

Haapsalu korvpallimeeskond lõpetas Saku II liiga kolmanda kohaga, mis on eelmisest hooajast kahe koha võrra parem. Lootuse kõrgemasse liigasse jõuda kustutas poolfinaalis ühepunktiline kaotus Audentesele.

Haapsalu korvpallimeeskond pääses sel hooajal esimest korda liiga finaalturniirile ja sel puhul sõitis bussitäis fänne reede õhtul Raplasse Haapsalu korvpalluritele kaasa elama. Haapsalu läks reede õhtul vastamisi Audentese SK / Tallinna Ülikool / TSK meeskonnaga. Tegemist oli võrdse vastasega ja mängki tõotas tulla tasavägine.

Omadele kaasa elama sõitis Haapsalust ligi poolsada toetajat noorukitest pensionärideni. Fännibussi oli Haapsalu meeskond tellinud tänutäheks suure toetuse eest hooaja vältel. Fännide rohkuse tõttu tuli isegi algul tellitud väike buss suurema vastu välja vahetada, et kõik soovijad saaksid kaasa tulla.

Kui fännid Rapla Sadolini spordihoonesse jõudsid, tegid meeskonnad seal juba mängueelset soojendust. Mehed olid äärmiselt keskendunud. Pärast soojendust tutvustati mängijaid 160 pealtvaatajale ja mäng võis alata.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments