Erkki Bahovski: valitsuse rabe algus

Erkki Bahovski.

Erkki Bahovski.

Kära uue valitsuse koalitsioonilepingu, iseäranis maksutõusude ümber pole jõudnud veel vaibuda.

Rahvas tunneb end petetuna, sest midagi sellist nagu maksutõus valimiskampaanias ei lubatud. Lubati ju ilusat elu, kindlates kätes Eestit, sissetuleku samastumist julgeolekuga ja kõiki võimalusi koos Eesti 200ga.

Aga kuidas ikkagi juhtus nii, et paljudele on vastne koalitsioonileping kui sahmakas külma vett krae vahele? Esmalt tuleks kiigata korra Soome lahe teisele kaldale ja uurida, kuidas toimus sealne parlamendivalimiste kampaania.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
peter
11 kuud tagasi

üks mees arvas, et on tegelik peaminister ja teised geeniused tulid ideele kesikud ära hävitada. jürgen ligi vaid arvutab komakohtadega , et 2 % ei ole ikka kõigil tingimustel 2 vaid võib ka 1, 666 olla. Paraku … majanduskasv saab olla tööstus ja tootmine ning muu mula on paljas õhk. Grus 200 tädi Kallas teatas, et tuli majanduslangus … ei tulnud ju, ise kottisime end. Tahaks loota, et tuleb veel ja ehk need brüsseli esindajad hakkavad ka eestist mõtlema.

Nalja teete vä?
11 kuud tagasi
Reply to  peter

Brüsseli esindajad ei hakka eesti eest mõtlema, nende ülesanne on see, mida nad praegu teevad. Nelja aastaga jõuavad palju ning ka nelja aasta pärast on neil e-valimiste tulemused garanteeritud.
Aeg siit riigist minema tõmmata! Kui ei õnnestu valimistel muutust läbi suruda, siis ainsaks valikuks jääb sellele inimvaenulikule valitsusele rohkem mitte makse maksta!