Ridala spordiklubi mehed saavutasid rahvaliigas teise koha

Lääne Elu

info@le.ee

Ridala spordiklubi. Foto: erakogu
Ridala spordiklubi. Foto: erakogu

Ridala spordiklubi mehed saavutasid 7. aprillil üle-eestilise võrkpalli rahvaliiga II tugevusgrupis 2. koha, Palivere võistkond saavutas 3. koha.

Finaalturniiri esimeses poolfinaalis oli võidukas Valtu meeskond, kes alistas 3:0 Palivere. Teine poolfinaal oli tasavägisem, kui 3:2 võiduga sai finaalikoha Ridala SK meeskond, kes alistas Järva Valla SK. Pronksi Kohtumise oli Palivere meeskond 3:1 (-18, 19, 18, 25) parem Järva Valla Spordikeskusest. Finaalis said kuldmedali kaela Valtu mehed, kes alistasid 3:0 (23, 18, 21) lõpptulemusega Ridala SK.

Ridala SK võistkonnas mängisid: Aivar Kaus, Harry Randma, Madis Jõgisalu, Maanus Jõevee, Kevor Jõgisalu, Maario Erit, Urmas Koppe, Margus Krips, Janar Kuld, Hendrik Naar, Priit Nukki, Marko Olenko, Marko Õunas, Siim Siht, Margo Siil ja Meelis Nukki.

Palivere võistkonnas mängisid: Risto Aasa, Marko Aasa, Marcus Jundas, Kristopher Aljaste, Taavi Kaus, Marek Korpe, Andres Kukk, Lauri Loorits, Kristjan Mast, Georg Paaliste, Kert Pedosk ja Raivo Priske.

Kokku osales 13 võistkonda.

Meelis Nukki

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments