Saalihoki meistrid õpivad Oru koolis

Oru kool sai 1. koha 7.-9. klassi poiste arvestuses. Foto: Renno Silde
Oru kool sai 1. koha 7.-9. klassi poiste arvestuses. Foto: Renno Silde

Läänemaa koolispordiliidu saalihoki meistrivõistluste kõik neli võidukarikat teenis Oru kool.

Selle õppeaasta saalihoki turniiridel peeti kahes vanusegrupis 18 võistkonna osavõtul maha 32 matši. Teise kooliastme mõlemad turniirivõidud läksid Oru poistele ja tüdrukutele. Hõbemedalid riputati mõlemas arvestuses kaela Haapsalu linna algkooli õpilastele. Pronksmedalid sai tüdrukutest Oru teine võistkond ja poistest Palivere. Esikolmiku ukse taha jäid vapralt võidelnud Taebla õpilased.

Kolmanda kooliastme medalikonkurentsi jõudsid seekord vaid Oru ja Noarootsi. 7.-9. klassi mõlemad turniirid võitis Oru kool, saades tüdrukute arvestuses kaksikvõidu. Noarootsi poistele läksid hõbe- ja tüdrukutele pronksmedalid. Poiste arvestuses võitles kolmanda koha välja Oru teine võistkond, kellele järgnesid tulise lahingu maha pidanud Taebla ja Palivere.

Läänemaal on põhikoolide arvestuses saalihoki turniirivõite saanud 27 korral Oru, 13 korral Noarootsi kool. Ühel korral on tütarlaste turniiri võitnud ka Nõva, Taebla ning Lihula.

4.-6. klassi turniirivõitjad:

Oru Kool: Hardi Lauri, Rico-Janree Ojamu, Tomi Priske, Martin Rakul, Artur Luur, Oscar Notton, Marlene Kõre, Deivi Pärila, Lenna Lilleorg, Kristel Laanberg, Siiri Kuusksalu, Meliise Pahk, Johanna Saariste, Aleksandra Anderson, õp Renno Silde.

7.-9. klassi turniirivõitjad:

Oru Kool: Gregor Kaasen, Reio Lilleorg, Gregor Suslov, Reio Söderholm, Kristofer Laanberg, Kaur Nellis, Robert Suslov, Emma Saar, Agata Brete Jõpiselg, Akneliina Luur, Ariina Kuldmeri, Marleen Fedotov, Marja Helena Karm, õp Renno Silde.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments