Vallad hoiavad lehtede pealt kokku

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Seni tasuta postkastidesse jõudnud munitsipaallehte Lääneranna Teataja, mida annab välja Lääneranna vald, saavad elanikud edaspidi poest või raamatukogust, koju seda enam ei tooda.

Kojukandest loobumine hoiab Lääneranna avalike suhete spetsialisti Raahel Apsaloni sõnul kokku 6000 eurot aastas. Leht muutub ka õhemaks, mis annab veel 2000 eurot kokkuhoidu. Kui seni maksis kohaliku omavalitsuse häälekandja väljaandmine 18 000 eurot, siis edaspidi 10 000 eurot aastas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
aksel
1 aasta tagasi

Selle Lääneranna lehe võiks üldse kinni ära panna . Mida vaja saab valla kodukalt ka.

see
1 aasta tagasi

pole kokkuhoid vaid raiskamise ja vallaametnike enesereklaami lõpetamine , piinlik on vaadata neid esilehe suurusi portreesi nendes lehtedes koos mõttetute artiklitega

Merka
1 aasta tagasi
Reply to  see

Lääneranna lehes pole küll aastaid näinud esilehtedel vallaametnike enesereklaami. Pigem märkamisi kohalike inimeste saavutustest ja tegemistest ja artikleid kogukondlikust elust, mida maakonnalehed ei kajasta.

Merkale
1 aasta tagasi
Reply to  Merka

Oot-oot! Lääneranna leht on 100% Lääneranna valimisliidu propagandaleht. Võrdle nende valimiskampaania kujundusi (värv, kirjafont) lehe omaga, üks-ühele. Seda ei saa nimetada ka varjatud reklaamiks. Puhas Lääneranna valimiliidu enesereklaam maksumaksja kulul, tasuta käes. Oma sitt ei haise – on rahvalik ütelus.

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  Merkale

Lääne Elu on ka oma värvilt Lääneranna lehele sarnane. Ja siis veel on nad mõlemad sarnased Lääneranna valla sümboolika värvile ja kuskil oli ka sarnast fonti märgata. Siin on ikka mingi kohutava ja kurikavala skeemiga tegu. Siga ikka pori leiab – on rahvalik ütelus.