Lääne Elu paberleht teisipäeval, 10. jaanuaril

Lääne Elu

info@le.ee

Tuli võttis mullu kolm inimelu

Lõppenud aasta oli Läänemaa päästjate jaoks tuleõnnetuste poolest üks mustemaid, sest elu kaotas kolm inimest. Ükski inimene mullu õnneks ei uppunud.

Haapsallased noppisid neli aasta vehkleja tiitlit

Haapsalu vehklejad võivad lõppenud aastaga rahule jääda, sellest annab tunnistust ka vehklemisliidu aasta parimate sportlaste autasustamine, kus kaheksast tiitlist neli tuli klubile En Garde.

Jaanuari alguses Tallinnas toimunud pidulikul üritusel tunnustati korraga nii 2002. kui ka 2021. aasta parimaid vehklejaid, sest koroonaviiruse tõttu olid 2021. aasta auhinnad seni üle andmata.

Vesiveski vormib jäätaldrikuid

Kullamaalane Katre Kuller sai Kullamaa vesiveski paisul pildile ümmarguste latakatena hulpiva taldrikjää ehk kookjää. Selsamas jäädvustas Kuller jäätaldrikuid ka mullu vabariigi aastapäeva eel.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tõsi
1 aasta tagasi

see tark oleks võinud ise sinna posti otsa ronida pirne vahetama

Merike
1 aasta tagasi

Lambipirnid muidugi tuli vahetada, aga kogu terviseraja ulatuses pole isegi korraks sahaga peal käidud, et siledam oleks. Ka kepikõndi tehes, eriti selle pikema raja peal, on tunne, et mitte terviserada, vaid luumurrurada. Lihtsalt kinnitambitud lumi vaprate jalutajate poolt, see pole praegu kõndmisekski sobiv

???
1 aasta tagasi
Reply to  Merike

Suusarajal kepikõndi?

Abcmas
1 aasta tagasi

Kes need targad pirnivahetajad olid? Mis firma?

Bbcmas
1 aasta tagasi
Reply to  Abcmas

Kui tuleb käsk lamp korda teha, siis peab ju tegema. Ja tänavalguslampi ilma tehnikata remontida ei saa, kui ma ei eksi. Et mis see tarkus siia puutub?