Lääne Elu paberleht neljapäeval, 29. detsembril

Jaak Kaablist saab Kihnu Veeteede uus juht

Uuest aastast hakkab mandri ja väikesaarte vahel ühendust pidavat laevafirmat AS Kihnu Veeteed juhtima vormsilane Jaak Kaabel.

Vald kuulutas välja Lihula koolijuhi konkursi

Lääneranna vald kuulutas välja konkursi, et leida kooliaasta keskel ootamatult ametist lahkuva direktori Siret Kesküla asemele Lihula gümnaasiumile uus juht.

Lavly Perling: võibolla Haapsalu ei vajagi raudteed

Haapsalut külastanud erakonna Parempoolsed juht Lavly Perling ütles, et võibolla vajab Haapsalu midagi enamat kui raudtee.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Abcmas
1 aasta tagasi

Perlingut ei huvita Haapsalust miski muu,kui et saaks äkki oma olematute toetusele juurde mõne hääle,mida ta muidugi ei saa. Teda ootab Oljulandi saatus,kes peale rehvidest välja viskamist üritas ka mingit parteid teha.

Kohalik
1 aasta tagasi

Raudtee teemal võtavad alati sõna need, kes Haapsalus ei ela. Huvitav kuidas nemad küll teavad, mida me vajame…ja mida mitte. Ehk oleks aeg ka kohalike käest küsida…mitte kuulata vaid neid..kes kõrgel ja kaugel…

kohalik
1 aasta tagasi
Reply to  Kohalik

mina ei vaja haapsalu- talinabanaania vahelist raudtee ühendust, üle saja aasta pole ei raudtee ega ka autotransport tehniliselt muutunud, täiendatud on natuke alusvankreid ja ei muud, ratas on ammu leiutatud ja rattaks ta on jäänud ja selle kasutamine on piiratud, autotransport on raudtee transpordist kordi enam kasutusel oma efektiivsuse ja võimaluste poolest ja nii ka jääb. see haapsalu raudtee ootamine on sama mis laiba surnust ülestõusmise utoopiline unistus

me
1 aasta tagasi

vajame pealinnaga ühenduseks DIRIZAABLIT, odav, manööverdusvõimeline, originaalne, universaalne, sellised on ammu tegelikult kasutusel, vaja lennata pärnu, hankosse, saaremaale, hiidu, kuhu vaid, lennujaam 3 min. kaugusel linnast, müratu, ei saasta, lenda millal tahad, võrreldes kavandatava , noaaegse rongiga- ei anna võrreldagi, pole aega isegi telefoni vaadata, sest väljavaade ise enesest nii põnev, proual on vaistu uuenduste suhtes. raudtee ehitus haapsallu on nagu kantud pükste paikamine, eredat värvi lapiga ei enamat