Ilmateenistus andis Läänemaale esimese taseme hoiatuse

BNS

Talvised teeolud. Foto: Urmas Lauri
Talvised teeolud. Foto: Urmas Lauri

Suursaared ning Harju- ja Läänemaa said laupäeva ennelõunal ilmateenistuselt esimese taseme libedahoiatuse, lisaks raskendavad olusid intensiivsed lume- ja lörtsihood.  Liiklustingimused on suure libeduseohu ja ajuti piiratud nähtavuse tõttu halvad.

Eelolev nädal aga olukorda leevendust ei too, sest juba ööl vastu esmaspäeva hakkab kirdetuul tugevnema ning päeval paisuvad puhangud kuni 20 meetrini sekundis. Rannikul aga kompab raju juba tugeva tormi piire ning tuuleiilid lõõtsuvad rohkem kui 25 meetrini sekundis. Tihe lumesadu ja tuisk laienevad üle maa ning tõenäoliselt lisandub 10, kohati aga kuni 20 sentimeetrit lund. Tiheda saju, tugeva tuule ja tuisu tõttu muutuvad liiklustingimused väga halvaks.

Täpsustava hoiatuse edastab keskkonnaagentuur pühapäeval.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments