Kuldse ja sinise silmaga kassid, kes ei loe aastaid

Lääne Elu ajakirjanikult Kaie Ilveselt ilmus uus raamat, mis räägib nagu kasside „Sada aastat üksildust” eri põlvkondade kulgemisest aja voos.

Peamiselt lastekirjandust välja andva väikekirjastuse Ärkel uudisteos võiks pealkirja – „Lihtsalt üks kass” – ja raamatukaupmeeste määratluse – lastekirjandus nooremale koolieale – järgi olla üks leplik loomaraamat armsatele lapsukestele, kes hellalt kiisusid paitavad ja võibolla teinekord patuasjana neid sabastki sikutavad. Ja mis siis kõik selle käigus juhtub! Raamat, mis ei taotle olla enamat, kui pealkiri lubab ja müügitutvustus teatab: „See on raamat inimestele, kes armastavad kasse, ja inimestele, kes armastavad raamatuid ning lugemist.”

Tegelikult midagi sarnast raamatus peaaegu ei ole.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
lugeja
1 aasta tagasi

Seni ilmunud loomalood Kai Ilvese sulest on küll väga mõnus ja hea huumoriga lugemine olnud! Ilmselt ka uus raamat. Jõudu-jaksu kirjutajale!